Tu vrei dragoste cu sila? Crede-mă, dacă te iubea nu trebuia să-l înveti tu ce-i romantismul. Lucrurile astea veneau de la sine, ca si acordarea atentiei persoanei iubite.
Vorbeste deschis cu el si spune-i ce iti place. Daca el nu a fost obisnuit sa fie asa, de unde sa stie ca tie ti-ar placea? Intr-o relatie trebuie sa discutati toate problemele, sa nu existe nereguli :*
Cum anume sa fie romantic? Ce ai vrea sa faca? si de ce nu vorbesti cu el toate astea, ce te macina pe tine? Dar poate el nu este un tip romantic! Asa ca e ca si cum te ai duce intr un corcodus si ai pretentia sa culegi cirese! ok?
Imposibil asa ceva deja daca faci asta il vei face sa se plictiseasca de tine.
Totul trebuie sa vina de la sine
Scumpo, degeaba ne povestesti noua asta...nu rezolvam cu nimic situatia. Incearca sa vorbesti cu el, spune-i ce te deranjeaza si ca vrei sa se schimbe
Imagineaza-ti asta! si cand esti cu el si cand nu, dar trebuie sa iti spui in minte de multe ori : "vreau sa fie mai romantic, vreau sa fie mai romantic!". Ai grija, nu cu voce tare ca se sperie. Si el o sa iti citeasca tie gandurile si exact cum vrei o sa fie :X:X:X:X Love is in the air!
Ar trebui sa ii spui asta lui.
Daca formati un cuplu, ar trebui sa aveti destula incredere unul in celalalt incat sa va puteti spune orice.
Trebuie sa ii spui ce te supara!
Am vorbit cu el despre asta in ziua aceea a fost asa cum am vrut eu dar de a 2 zi.....nimic......vreau sa imi ofere afectiune sa imi spuna mai mult ca ma iubeste si altee chestii frumoaseee nu doar eu sa ii spun
Psihoyounger întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: