Nu e normal ca o fata la 11 12 13 14 ani sa foloseasca metode contraceptive pentru ca nu e normal sa faci sex la varste asa fragede! Indifrent ca esti fata sau baiat, singura metoda contraceptiva la varstele enumerate de tine ar trebuie sa fie abstinenta! Serios, e buna initiativa ta, dar specificand astfel de varsta le dai impresia copiiilor ca e ok sa aiba relatii sexuale si pe deasupra sa mai si ia stiu eu ce pilule care pot afecta sanatatea si dezvoltarea normala pe termen lung.
Eu am spus nu am spus ca e ok sa foloseaca pilule, am scris-o ca metoda contraceptiva. Nu trebuie sa le foloseasca.
Foarte bun articolul, nu numai că prezintă o gamă variată de contraceptive dar le și explică riscurile.
Bravo.
Mersi. Deşi ştiu că pot să mă clasific şi eu printre acele fete care nu ştiu aproape nimic despre aceată temă. Poate că nu s-a citit, numai că anul acesta împlinesc 15 ani
Te felicit sincer! Totusi, pilulele contraceptive NU sunt indicate minorelor, asta e clar. Oricum, o initiativa laudabila.
Nu am spus ca sunt indicate, dar daca ele ar vrea sa le foloseaca ar trebui sa se duca la medic. Cu sanatatea nu se joaca.
Nu te contrazic, nici gand de asa ceva. Era doar o completare venita din experienta.
Foarte dragut din partea ta sa postezi un asa articol! sper sa fie citit de multe alte persoane! felicitari
Bravo, toate fetilii care au intrat in lumea dragostei ar trebui sa citeasca asta! Sper sa o recomande cat mai multi! Bravo!