In my Opinion,
Barbatii ar trebui sa-si stabileasca anumite standarde pe care femeile din viata lor trebuie sa le indeplineasca si ar trebui sa refuze sa se lege de femeile care nu indeplinesc aceste standarde.
Un barbat nu ar trebui sa ia in calcul ''oferta'' mare de femei si sa probeze cat mai multe posibil, deoarece, atunci cand atractia fizica preia conducerea, simtul realitatii dispare, asa ca o noapte cu femeia nepotrivita ii poate ruina pe cei mai buni dintre barbati.
Nu cred ca ar fi asa o tragedie daca hormonii masculini nu ar fi asa de importanti, iar intelepciunea si experienta lor atat de neluate in seama.
Deci, decat sa-si piarda timpul si sa-si compromita principiile pentru cineva care nu le indeplinesc anumite conditii (ex cele de respect/fidelitate/implicare/morala etc etc), mai bine sa nu se complice.
Ok I'm Online, daca acea persoana, ''prietena ta'' - nu e si motivul pentru care sa lupti, straduindu-te sa faci totul bine - in asa fel incat ea sa fie tot atat de mandra de tine cum esti si tu de ea - de ce mai te complici, daca reciprocitatea ''unirea'' nici nu mai explic..., ca decade, adica - nici vorba de asa ceva la voi doi; deci, daca toate acestea nu exista intre voi doi, atunci pentru ce sa dai inainte? De dragul artei de a iubi?, pardon de a suferi pentru cel care nu te respecta/merita?
Va rog, baieti, nu lasati ''sexul'' la discretie si atractia fizica sa va distraga de la principiile fixate; stabilirea unor ''standarde'', ca tot le-am mentionat mai sus, consuma timp, energie si resurse, la fel ca si constructia unei familiaritati total nefolositoare, care v-ar putea ispiti sa ''ganditi'' ca e mai mult - sau ar putea fi - sau ar trebui sa fie - sau de ce nu - sau... ups! e gravida! Alegeti-va intai scopurile in viata si abia apoi alegeti femeia care sa se potriveasca cu ele. Alegerea, bineinteles, trebuie sa fie dupa ceea ce apreciati voi (suflet/inteligenta/educatie etc etc).
Inca ceva, stii, in general, baietii, aud fel si fel de zvonuri ca fetele sunt ''sarea si piperul si tot ce poate fi mai rau'' (si/sau mai frumos, dupa caz), dar acest lucru nu e universal valabil.
Uneori am senzatia ca vedeti femeile prin niste ochelari de cal (si/sau roz!, hehe, dupa caz).
Altceva, doua persoane daca nu-si acorda destul timp sa-si potriveasca temperamentele, idealurile, telurile in viata si conceptiile, sfarsesc prin ruptura relatiei.
Asa-numita ''implicare'' nu a fost decat un ''miraj'' (sa-i spun asa) - la care legamantul dintre cei doi, a fost facut numai pentru a castiga un sentiment de acceptare, care, din pacate, nu este de ajuns pentru a reprezenta fundamentalul unei IUBIRI care sa reziste realitatilor vietii si sa infrunte simultan si realitatile neasteptate sau ignorate ale celuilalt.
Chiar, am amintit si de ''sex''; deci, nu spun ca el nu e important, pentru ca inteleg, e o placere destul de greu de refuzat, la fel ca si sentimentul permanentei, care de multe ori nu poate fi garantat, avand in vedere trasaturile fiecaruia. Asadar, vreau sa spun ca, in general, deciziile luate sub influenta unei erectii (scuze expresia!) nu sunt tocmai cele mai bune.
Uraganele si sexul sunt senzationale, dar senzatia prosteste mintea rationala si o face sa creada ca exista semnificatii importante, acolo unde nu exista.
Prin urmare, exista intotdeauna standarde morale care sa te indrepte pe calea cea buna - inca ceva de care sa nu uiti atunci cand te ghidezi dupa pasiune.
Dar, stau si ma gandesc, ce se intampla atunci cand sistemul de valori si morale invatate de la parinti nu sunt tocmai la nivelul standardelor? Sfarsit in haos!
Oricare ar fi motivele pentru care ''pare un moment potrivit'', nu te multumi cu orice femeie!
Revin, este minunat faptul ca-ti doresti sa imparti viata cu cineva si sa cresti si sa te maturizezi prin dragoste si obligatie - dar, te rog, sa intelegi ca, - femeile nu sunt piese de schimb turnate ale acestei masini ce se numeste ''relatie''..., nu mai mult decat esti tu insuti.
Si acesta este primul secret: vindeca-te si/sau maturizeaza-te inainte ca macar sa-ti imaginezi ca ai putea sa faci o alegere potrivita, sa gasesti o potrivire perfecta pentru o relatie de lunga durata. (PS - eventual o casatorie!)
Sa ai noroc, si casca ochii, nu numai gura!( kidding!)
Dar tiai pus intrebarea asta
cum ar trebui un baiat sa se comporte cu o fata?
in fine nu e cazul tau...
Greseala pe care o fac unii dintre noi, este ca isi sufoca partenerul.Atunci cand dai dovada de disperare, de dependenta, celalalt isi pierde interesul si te trateaza cu lipsa de respect. Dar solutia nu este indiferenta! Daca acea persoana nu are sentimente pentru tine, nu va avea niciun efect oricum.Insa,daca exista putina afectiune, va trebui sa ii arati sentimentele de iubire, intr-o masura mai mica decat ceea ce simti.Niciodata nu trebuie sa dai totul! Iubesti, dar nu trebuie sa te lasi umilit, sa faci o obsesie, va deveni o slabiciune de care celalalt va profita.
Stii o vorba,, cine se aseamana se aduna"? Fara suparare dar daca ai intalnit fete false, inseamna ca din astea ai cautat. Daca ai fost ranit pana acum, ai rabdare ca daca din partea ta a fost dragoste adevarata si ea si-a batutu joc, roata se invarte si mai devreme sau mai tarziu iti va fi bine(atata timp cat vei cauta asta). Cum sa se poarte o fata cu un baiat? Pai...simplu(dar nu sfatuiesc fetele sa faca asta pentru ca vor fi ranite de nesimtiti)sa se gandeasca la baiat ca pe un dar de la Dumnezeu, sa il respecte, sa il ajute, sa il considere jumatatea ei si sa il iubeasca ca pe ea insasi. Fata ar trebui sa-si considere baiatul ca pe un templu sfant. Dar datoriile baiatului? Sa o iubeasca, sa o considere jumatatea lui, sa se sfatuiasca cu ea, sa se asculte reciproc si sa o respecte asa cum respectam noi Biserica si sa o considere(pe ea, trupul ei)ca pe o biserica datatoare de viata...restul vine de la sine. Fata nu trebuie sa fie stapana pe sine, ci baiatul si nici baiatul sa nu fie stapan pe el, ci fata.Bineinteles ca lucrurile astea tin de iubirea adevarata nu se fite adolescentine.Chiar iti doresc sa poti gasi o asemenea fata cu care sa ai o asa relatie, dar nu te grabi de la 17-18 ani.Mai bine ai astepta pana la facultate cand vor fi toti mai maturi(si baietii si fetele), la varstele astea toti suntem in formare si trebuie sa ne pregatim pentru persoana portivita.
Eu unu am invatat ca nu e bine sa te atasezi de o fata pana nu esti sigur ce simte pentru tine, am facut greseala asta si pot sa zic ca am suferit destul de mult, insa in cazul meu fata nu era devina, a fost chiar foarte draguta doar ca nu i-a placut de mine, eu atasanduma asa de ea mi-a fost foarte greu sa o scot din cap .