| MariaYoana a întrebat:

As vrea daca se poate sa-mi dati un exemplu de cadou pentru iubitul meu...as vrea sa fie ceva asa deosebit.iesit din comun.eu m-am gandit la o rama ca o poza ca noi 2. nu stiu ce sa fac ma puteti ajuta va rog. y fara comentarii ciudate ca la intrebarea anterioara va rog... fundita

Răspuns Câştigător
| Mihai_2777 a răspuns:

O rama DIGITALA ar fi perfecta, se gasesc la magazinele de electrocasnice

4 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Cumpara-i ceva personalizat. Ceva cu o poza cu voi doi sau cu tine de ex. o cana, o felicitare, un tricou, o diploma. Exista magazine de unde poti cumpara cadouri personalizate(eu am vazut magazine d'astea prin magazinele mai mari gen Carrefour sau Interex). Pretul ajunge de la 15lei - pana la 50lei(maxim). Dar cred ca daca e cu o ocazie intemeiata nu conteaza cat de mult cheltuiesti pentru persoanele la care tii.

| butt3rfly16 a răspuns:

Daca vrei sa fie ceva deosebit ai putea sa-i iei un brelog de la ursuletii aceia me too you(care se gasesc la diverta in mall) in forma de inimioara care sunt impartiti in 2 si jumatate i-o daruiesti lui si cealalata jumatate o pastrezi tu, impreuna formand un intreg:X si astfel ve-ti fi uniti mereuhee hee...sau ai putea sa faci ceva la comanda cu numele voastre care tot asa sa ii arate dragoste pe care i-o porti...gasesti tu cadou potrivit pentru el cu siguranta.Baftawinking

| clauss a răspuns:

Ceva in forma de inimioara si cu voi doi imprimat

| cuceritorul_2835 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi o masina s-au sa ii dai un sarut pe gura normal.