| YaYou a întrebat:

As vrea niste sugestii! Nu de mult timp aveam un prieten, ne-am cunoscut la inceputul verii anul acesta si am continuat sa vorbim pe mess, ne intelegeam foarte bine, iar toamna mi-a cerut prietenia si eu am accepat pentru ca tineam foarte mult unul la altul. Dupa cateva saptamani el s-a despartit de mine dintr-o tampenie zicand ca nu tin la el si alte lucruri, am tinut la el si inca tin la el foarte mult, si stiu ca si el tine la mine, pentru ca inca vorbim pe mess si imi dau seama dupa felul cum vorbeste cu mine, si s-a dat singur de gol. As vrea ceva sugestii ca sa stiu ce sa fac, cum sa procedez ca sa ii demonstrez ca il iubesc si ca sa ne impacam inapoi... crying

Răspuns Câştigător
| deea_9894 a răspuns:

Buna! Sa demonstrezi nu e usor dar iti propun sa faci altfel vorbeste cu el si spune-i ca il iubesti si ca nu il poti uita si ca de asemenea nu ii poti demonstra acum si o vei face cu timpul, intoarce putin roata in favoarea ta si spune-i ca daca te iubeste sau macar tine la tine te va lasa sa ii demonstrezi treptat. sper ca te-am ajutat XOXO

1 răspuns:
| Ирина19 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti zic dar asta a fost un motiv ca sa nu mai fiti impreuna, poate ca nu mai vrea sa fie cu tine si de aia a dat vina pe tine ca u nu tii la el, mai vorbeste cu el, daca tot o va tine pe a lui sa-l lasi atunci, nu pot obliga pe nimeni sa te iubeasca