Aventurile au si ele farmecul lor,dar intotdeauna unul din cei doi va spera ca aventura sa se transforme intr-o relatie si iata primul ranit,este persoana care va ramane cu sechele sentimentale si greu se va angaja intr-o noua relatie sau... aventura!
Sunt si aventuri care se transforma in relatii,unele chiar in relatii pentru o viata,dar pe acesti norocosi,ii numeri pe degete.
Toti preferam o relatie si ne... aventuram in ea,pentru ca fara risc nu o poti obtine.
Si stii la ce concluzie ajungem?
Fiecare relatie incepe ca o aventura,intentionata sau nu,continuarea sau finalizarea ei depinzand numai de cei doi implicati.
Personal, totusi, pot sa spun ca am fost implicata doar in relatii.
Si, intotdeauna, de lunga durata.
Nici femeile nu sunt bucati de gheata,Ray,si ele au nevoie de sex,nu numai de dragoste.
De ce o femeie care doreste sa faca sex are intotdeauna mai multe sanse decat un barbat,sa-i fie implinita dorinta?
Un barbat trebuie sa fie putin mai frumos decat "uciga-l toaca",nu cred ca-ti spun noutati,dar trebuie sa stie sa se faca placut,simpatic.
Vedem destule perechi "nepotrivite",in care langa o femeie frumoasa vei vedea un barbat destul de urat,fara ca acesta sa detina vreun cont fenomenal,in banca,pentru ca asta o sa-mi spui acum.
Eu ma refer la perechi normale,pe care le intalnim toata ziua pe strada,oameni simpli si obisnuiti.
Si te intrebi "cum o fi reusit s-o cucereasca"?
Asta e tot,a CUCERIT-O.
Cum?
Depinde ce cauta ea,depinde ce oferea el,dar uite ca s-au intalnit la momentul oportun.
Asa ca,invata sa te faci placut, prin felul tau de a fi, prin tinuta, prin caracter, niciodata nu stii de unde poate sari iepurele.
Aia era! trebuia sa vi tu cu argumentul asta ca "De ce o femeie care doreste sa faca sex are intotdeauna mai multe sanse decat un barbat", ca altfel nici ca se putea am si raspuns la intrebarea asta, dar s-ar putea sa usture
Eu sunt de vina ca e oferta mai mare decat cererea, mai vecine?
Asta e vecinica, 'ti-ar hormonii ai nabadailea
Http://www.youtube.com/watch?v=unEcgF3ADSI
Ti-as fi pus altceva, dar stricam intrebarea...:))
Eu personal prefer relatiile serioase. Mi se pare o dovada de imaturitate sa fugi de iubire, din teama de a nu suferi. Dragostea ne ajuta sa ne maturizam, sa invatam ceva despre noi insine si despre ceilalti. N-ai cum sa traiesti intr-un glob de sticla. Aventurile sunt pentru adolescenti si persoane superficiale.
O relatie bazata pe respect, atata tot! fara cununii civile sau religioase, ce e aia frate?
Ca stramosi nostri ai dreptate asa e cel mai bine fara acte, prosti, da vezi biserica isi baga coada in toate
Ma, daca vrei sa nu mori prost ia-ti belea pe cap, dar cu acte in regula
O aventura . O sa caut o relatie serioasa cand o sa mai planuri serioase de viitor.
Scuza-ma ca te intreb cum esti prima persoana pro aventura te pot intreba ce varsta ai si ce gen esti? o sa maipun o intrebare, crezi ca o relatie presupune multe riscuri?