1] Invata sa scrii.
2] Sa.ti fie rusine daca asa vorbesti tu de prietena ta...
si`. 3] Nu.ti fie ciuda. O sa.ti gasesti si tu prieten
Si pe aia o numesti tu prietena? Adica... serios? Nu inteleg de ce mai vorbesti cu ea. Nu stiu cati ani ai dar "prietena " ta nu are mai mult de 12 ani daca face asa ceva. Astea-s copilarii bai! Las-o naibi, aia clar nu ti-e prietena, poate dusmanul pe care tu il crezi prieten.
Auzi iti dau un sfat prietenesc. spune-i in fata ca nu iti place de ea ca te copiaza si nu mai fi prietena ei.de exemplu eu am o prietena bff cu care impartasesc aproape tot dar si ea are o prietena, colega asa si chiar si pe mine ma enerveaza asa ca ne-am hotarat sa-i spunem. sper sa ai curajul sa-i spui.bafta
Bine,am inteles care este problema aici.Am trei sfaturi care te vor ajuta enorm:
1. Uita-te prin casa si vezi daca ai niste carti, sau chiar un Dex.in cazul in care nu ai, mergi la biblioteca sau cumpara-ti...
2.Citeste toate cartile si eventual cand le termini de citit, iti poti procura altele...
3. Dupa ce ai parcurs pasii 1 si 2 si consideri ca ai atins un nivel mediu in limba romana, intoarce-te la pe TPU si reciteste ce ai scris si sa imi spui daca ai vazut cat talent in a scrie niste fraze nedescifrabile ai avut...Mult succes!
Ok...in primul rand eram furioasa in momentul in care am scris. deci nu ma condamnati. pentru ca nu aveti pentru ce. oricum sunt disperata oentru ca de un timp nu prea mai imi vb cum imi vorbea inainte
Deci,nu ai urmat pasii aia simpli.Asa-i?
Normal ca nu. orkm s-a terminat inre mine si prietena mea...presupusa...acum suntem doar colege. mai bine. orkm mi-am gasit pe alte fete de masura mea. si mersi mult pentru comentarile tale.bigboy stii ca doar gloomeam.
Chiar imi pare rau pentru viitorul Romaniei... Oricum ma bucur ca ti-ai gasit fete "pe masura ta"...Mondenitatile astea va strica pe toti la cap.
Pe tine nu teau stricat la cap inca?