Nu conteaza ca marime are, conteaza ce stie sa faca. Asa, ca foloseste-o atat cat este ca poate este mai buna decat cele de dimensiuni supranaturale.
Cred ca ar trebui sa inveti sa traiesti asa cum esti. Nu exista metode de crestere a penisului.
Poti sa iti cumperi si mama cremelor, nu vei rezolva nimic, tot ce poti face este sa te accepti asa cum esti si sa gasesti si femeia potrivita pentru a te accepta
Prietenas, si eu sunt baiat si crede-ma ca te preocupi de cel mai neimportant aspect posibil, lungimea!
Ia gandeste-te ce tragedie era daca o aveai de 20 cm si iti dadeai drumul dupa 1 minut... nu zic la misto, chiar analizeaza! Durata erectiei e singurul lucru care trebuie sa te preocupe ca mascul, pana la urma ce daca te trezesti maine cu 18 cm la lungime? Sunt altii care o au de 23, ce faci? Incepi iar sa te dai cu capul de pereti ca o ai prea mica?
Prietenul meu are 25 de ani si o are de 14, si nu e nici o problema,dar e normal sa te simti complexat,cu totii avem lucruri de care ne simtim complexati, ai putea sa incerci creme sau pastile desii nu cred ca vor avea mare efect. Traieste-ti viata, cine te accepta te accepta asa cum esti, la randul oamenilor nimeni, absolut nimeni nu este perfect!
Samurai1234 întreabă: