anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa fac copil la 20 de ani...
Iubesc copiii, prietenul meu este pe picioarele lui si ne iubim enorm..as vrea sa fa copil de tanara,dar mi-e frica de problemele cu banii care sunt astazi, si am o teroare a faptului ca ma va putea insela barbtul.ce spuneti voi?

4 răspunsuri:
| CosminC86 a răspuns:

Buna! Teama exista intotdeauna. Daca zici ca te iubeste atat de mult, n-are cum sa te insele.

| hotdesire a răspuns:

Ai 20ani, lucreaza, fa-ti studiile, distreaza-te, simte viata. Ai timp sa faci copii. Iubitul e pe picioarele lui dar tu... Exista riscul sa aveti pb financiare si in plus nu-ti garanteaza nimeni ca il vei avea pe el pe viata. Il poti tine langa tine oferindu-i tot ce isi doreste inclusiv in plan erotic dar nu ai nicio garantie, mai ales la varsta ta.

| BuricDeEdi69 a răspuns:

D-ai drumulwinking

| Oana92 a răspuns:

Asteapta sa mai cresti, nu-ti distruge tineretea. toate trebuie facute la timpul lor, la 20 de ani inca trebuie sa te distrezi, sa traiesti viata din plin, sa experimentezi o gramada de chestii, iar un copil e o responsabilitate enorma, nu e ceva la care poti renunta cand te plictisesti. Iar la 20 de ani te plictisesti destul de repede!