Heei, nmie nu mi-se pare o idee prea buna cu lumanari si toate astea, eu zic sa va uitati la un film, dupa care va sarutati ( preludiul) iar restul... restul vine de la sine
O idee foarte buna! Dar nu se aplica pentru toti, pentru ca vezi tu. majoritatea barbatilor vor doar. sex, putini inteleg ce este sa faca "dragoste". Sper sa iasa totul bine si sa nu te dezamageasca nimeni.
Oricum, pari genul romantic, bravo. si succes!
De ce nu lasi sa vina de la sine si stai sa iti faci planuri sa pui totul la punct, nu este mai frumos si mai placut cand vine de la sine? Asa cand planuiesti deja stii la ce sa te astepti si se duce tot farmecul.
O.O credeam ca lumanarile si chestile astea sunt in filme.
de ce te.(nu pot sa cred..am un lapsus, am uitat cuvantul) )
-just take it eazy
ce atatea complicatii..nu stiu ce varsta aveti.
sa presupunem ca sunteti acasa (casa unuia dintre voi). bla bla. ceva acolo, o activitate, il iei de mana, il arunci in pat pe spate si usor te urci peste el.
sau mai am in cap alte 100 de variante. concluzia ar fi ca: E BAIAT! n-are nevoie de romantisme din astea cu cine si bla bla (doar daca nu aveti peste 20 ani..nu stiu asta, sau daca baiatu e Don Joan)
Eu as zice sa astepti pana iti face o surpriza, ceva... si tu sa il rasplatesti
Nu ai mentionat dac pentru tine e prima data, daca abia iti incepi viata sexuala..sau vrei un moment romantic pentru tine si prietenul tau ..imi poti spune exact poate asa te-as putea ajuta mai bine
AlexEjmecheru întreabă: