| Ghost a întrebat:

As vrea sa fac o farsa la telefon in care sa sunt 2 persoane total diferite de pe acelasi telefon si sa ii las sa sa certe cum as putea sa fac asta scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Ar fi bine sa iei 2 telefoane.suni de pe fiecare telefon pe fiecare.dai p difuzor pe amandoua si vorbesc intre ele. laughing mai zici si tu alo pe acolo si dupa ii lasi sa se certe!

7 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă nu ai minte faci și asta.

| BlueBird a răspuns:

Alo, familia Calu'? Aaaa. ma scuzati am gresit grajdu happy

| DeeaBlondiii a răspuns:

Asa am facut eu acum cateva zile si s-au injuratlaughing.ma kkam pe mine de ras... poti sa suni pe cineva si sa spui:Ursu-i in camara, unde este ursu si daca zice in camara spui ia-l de p**a da-l afara! si inchizi repedelaughing)

| PanaDeIdei a răspuns:

O sa se prinda. Dar. poti incerca. Ori faci de pe 2 telefoane, ori, suni pe unul iar apoi, apesi mentinere. Formezi al numar, astepti ca persoana sa raspunda iar apoi apesi reluati. Se va face conferinta. Dar, in timp ce unul dintre oamnei asteapta pe mentinere, va auzi unbipait deranjat, si, foarte probabil va inchide.

| BaddGirrl a răspuns:

Deci o suni pe una pe net si pe una la telefon si o sa vb amandoua laughing una pe net si una la tel rolling on the floor apoi sper sa iti raspunda fata sau baiatul pe net lool baftaaaa! fundita?:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci conferinta rolling on the floor cat ma mai distram eu si prietena mea asa rolling on the floor bine tongue asta la 16 ani laughing

| bogdan_7445 a răspuns:

Ar trebui sa pui mana 5 minute pe telefonul cuiva sa suni un numar oarecare si sa spui vrute si nevrute ceva de politie salvare si mascati si amenzi si puscarie iar acea persoana o va suna pe asta lalta in continuu