Poti sta linistita cu siguranta vei gasi un baiat care sa te iubeasca mai mult decat te-a iubit I de fapt nici nu cred ca te-a iubit cu adevarat deorece atunci cand ti la cineva te implici in relatia cu aceea persoana ceea ce tu spui ca el na facut si de aceea l-ai inselat, si e foarte probabil ca daca te vei impaca cu el ti-o va intoarce cu aceeasi moneda si referitor la actualul ramai cu el decat daca il placi cu adevarat chiar daca se compoarta frumos cu tine daca tu nu il placi cu adevarat tot degeaba poate ar fi mai bine sa stai o vreme singura ca sa ti limpezesti gandurile
Ramai cu noul iubit! da te-a batut vreodata fostul iubit sau vroia sa te bata? am citit de doua ori si tot nu am inteles faza cu verbul,, a bate" doar faza ca te bate Dumnezeu mai tarziu!
Fa ce-ti spune inima dar gandeste-te ca desi te-a iertat ca mno l-ai inselat din vina lui dar daca tu zici ca ai o relatie destul de frumoasa cu actualul de ce vrei sa gandesti in trecut, gandeste in viitor.Incearca experiente noi, uita-l nu cred ca te merita. Poate ex-ul vrea doar sa isi bata joc de tine, sa iti intoarca ce i-ai facut tu.Gandeste-te bine! bafta
Impaca`te cu I. doar daca il iubesti si tu! Atat! Daca nu mai simti nimic pentru el, lasa`l, si ramai cu actualul. te-am pupat :*
Complicată povestea asta a ta. În general a da vrabia din mână pentru cioara de pe gard este o trăsătura umană. Dacă băiatul cu care ești acum te face să te simți bine, începi să te îndrăgostești de el, nu îl lăsa. Situația cu celălalt a fost încurcată, cu înselări, certuri, orgolii și pentru ce? Asta din punct de vedere logic. Dacă îl iubești, pe nr 1, și nu poți fără el, ce să zic, mai încearcă odată. Sfatul meu este totuși să dai o șansă noii relații și să te detașezi de tot ce ți-a făcut rău. Eu cam așa văd treaba. Sper că indiferent de alegere vei fi bine
Curiozitațibărbați întreabă: