| MihaicaDan a întrebat:

As vrea sa-i scriu la o colega o scrisoare spunandu-i ca o plac ca sunt cam timid sa i-o spun in fata.Cand ar trebui sa i-o dau? pe 14 februarie sau pe 24 februarie?

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Cand iti spune inima, adica cat mai repede. nu trebuie sa ascunzi asta, poate isi face planul cu altcineva pana atunci smug

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Dai-o pe 14.hee hee Dar ar fi frumos sa ii iei si un trandafir sau ceva si sa-il atasezi de bilet.

| Jony123 a răspuns:

Ce inseamna pentru ea acele date? Io dai cand poti tu si cat de repede ca sa nu o pierzi... Poti sa eu dai oricand vrei tu...

| TitiDrLove a răspuns:

Ms de funda happy

| cat a răspuns:

Cred ca pe 14 Februarie daca mai ai rabdare pana atunci si poti sa o insotesti de exemplu de o bratara de genul http://www.crownfashion.ro/......are-642250 care este o declaratie scrisoare simbolica.

| love_6120 a răspuns:

Sincer nu conteaza data, nici ora.conteaza sa ajunga la eawinking
Fii sincer in scrisoare pentru ca nu ai ce sa pierzi. daca ea nu reactioneaza bine dovedeste ca nu era pentru tine!

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nati observat ca are un cos pe frunte si se crede frumoasa sunt diana sabliov asta e parerea mea si am uitat sa mentionez ca incearca sa isi ascunda cosul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca e draguta dar ea incearca sa fie mai buna de cat toti.Da stiu ca va fi mai buna.Si sa stea mai mult vara afara sa se bronzeze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrisoare pentuo colega