| Lollitaa a întrebat:

As vrea sa ii fac un cadou prietenului meu.Ma simt prost cand el imi trimite flori, cadouri etc.Pe scurt, e un baiat super dulce.Chiar vreau sa ii fac un cadou.M-am gandit sa mergem undeva in strainatate dar nu am destui bani(am 16 ani).Voi ce idei aveti?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca nu ai bani, de ce vorbesti prostii? Fara bani nu ai dreptul nici sa visezi!

| mona a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti prost, e baiat si e normal sa iti ofere flori si alte surprize si nu trebuie sa mergi in strainatate ca, sa-i areti cat ti la el, i poti face si tu o surpriza...o cina romantica intr un loc romantic

| Ioana22B a răspuns:

E prea scump in strainatate si complicat.Nu mai bine ii faci tu ceva personalizat si foarte dulce? Ia cea mai draguta poza cu voi doi si printeaz-o la "obiecte personalizate", poti adauga si un mesaj dragut pe poza, un citat despre dragoste sau care va place voua si uite asa ii oferi un cadou frumos si unic!

| Ada_Kertesz_1992 a răspuns:

Nu poti pleca in strainatate daca nu ai 18 ani, Numa cu ambii parinti.Eu stiu...stii stilul lui, cumpara-i ceva ce crezi tu ca o sa-i placa.Defapt,oricum o sa-i placa daca i-l dai tu, sau sa-i faci ceva de mana.O bratara, o rama cu poza cu voi doi.

| Raawr a răspuns:

LOLlitaaaa, pai în nici un caz în străinătate, mai bine îi iei un ceas [50 lei] sau o rama cu o poza împreuna cu voi doi, eventual prima voastra poza împreună, o brățară din argint. Dacă te duci prin oraș(mall) ai de unde alege, BING IDEE, sau un ursuleț cu TE IUBESC @Succes.

| yoko a răspuns:

Foarte simplu si dragut ar fi sa ii faci o prajitura, tort etc. Asta cred ca il va surprinde avand in vededere ca este cv. facut de tine happy