| Miruna777 a întrebat:

As vrea sa ii spun iubitului meu te iubesc intr-un fel mai deosebit, prin mai multe cuvinte. Ce as putea sa'i zic?

9 răspunsuri:
| DPaul a răspuns:

Eh..Baietilor le place ca fetele sa le acorde atentie.Ce zici de o plimbare pe inserate prin parc.Va asezati pe o banca, il saruti, imbratisezi si ii spui ca e persoana de care ti-ai putea petrece toata viata si ca il iubesti foarte mult.Pe mine m-ai convinge.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E bine sa-i spui numai ce simti, fara nici o,, regizare,,.

| Maya2014 a răspuns:

Cuvintele mai putin conteaza, gesturile sunt cele care impresioneaza.Incearca sa-i faci o surpriza placuta.Un picnic la lumina lunii, intr-un parc, ar fi deosibit. Daca il imbratisezi, te uiti in ochii lui mai indragostita ca niciodata si il saruti cu pasiune eu cred ca e de ajuns.Bine,daca tu doresti sa-i spui si in cuvinte, poti sa-i spui ca clipele petrecute alaturi de el au fost cele mai frumoase, ca el este totul pentru tine si ca iti doresti din tot sufletul sa ramaneti impreuna toata viata.happy

| Kimmiii a răspuns:

I love you, Te quero, Je t'iame, Mi amore! laughing

| bnutrino18 a răspuns:

O cina romantica si un simplu te iubesc e de ajuns:*

| AlinPlaya a răspuns:

Te iubesc, Boule! laughing Incearca ceva simplu, cinstit.

| dracDeghizat a răspuns:

"Te iubesc ca pe o javra love struck"

| Mataarecratimadareunupotsascriuasa a răspuns:

Te iubesc asa de mult ca de abia astept sa crestem un copil, doi, trei, mai multi (o echipa de fotbal de fapt) impreuna love struck. O sa zica da. du-te acasa

| Rizer a răspuns:

Poi vb sincer, strange-l in brate, saruta-l patimas! Si pe urma ii spui si ce simti! Succes!