| Deea5546 a întrebat:

As vrea sa il uit dar nu pot, avand in vedere ca il vad zilnic, pur si simplu nu ma lasa in pace sa imi traiesc viata :pe messinger intra pe mine si vorbeste la misto, ma intreaba ceva legat de prietenele mele (se baga in vorba), cand ies afara vine dupa mine vrand nevrand. Inainte el nu le putea suporta pe prietenele mele zicand ca sunt barfitoare si ca sa nu mai umblu cu ele doar cu el dar dintr-o data le suporta ca prin miracol.Tot timpul se baga in seama si spune niste tampenii. Cand iesim afara si vine fosta prietena alui o strange in brate ii zice cat de mult o iubeste, acesta stiind ca mie nu imi place safaca asta. Ce pot face? Nu as vrea sa renunt la el, tin prea ult la el.Stiti voi ca prima dragoste nu se poate uita. Un sfat. Funda:*

Răspuns Câştigător
| GeorgiV a răspuns:

O... doamne!laughing TE PLACE! Așa se manifestă mulți băieți atunci când nu știu ce să facă sau ce să spună! Umblă după tine și te sâcâie, pentru că-ți vrea atenția! Te bâzâie și îți face viața grea, tocmai pentru ca să nu-l uiți, să îți iasă în evidență! Nu știe ce să facă, așa că dă cu bățu-n baltă bâgându-se în seamă. Se ia de prietenele tale și se înțelege cu ele, numai pentru a fi mai aproape de tine. Cu fosta se poartă așa, pentru a te face geloasă!
Ideea este că încă ține la tine, nu ar recunoaște așa, însă NU VREA SĂ TE PIARDĂ! Este gelos de fel și relativ posesiv (rezultă din faptul că nu vroia să te împartă cu prietenele tale, ci să te țină numai pentru el), dar, cred eu, un copil cu inima curată. Tu știi mai bine ca mine cum stă treaba, pentru că tu ai fost cu el, însă EXISTĂ motive clare pentru care îl iubești și ții așa mult la el, și cred că, deep deep inside, le știi foarte bine.
Eu cred că ar trebui să ai o discuție clară și matură cu el. Să îl iei de-o parte și să îi spui, în mare, cam așa: TU om bleg, ai cam două variante:
1. să rămâi un măscărici, și să mă pierzi FOR EVER
2. să facoi ceva în privința asta, și să iei atitudine. Știi, am și eu o viață, și CHIAR îmi dores mai mult decât mutre, îmbrățișări pierdute și șmecherii
Deci ceva de genul: CE E ÎN CAPUL TĂU? DE CE FACI ASTA? Și cu răspuns sincer... iar pentru asta trebuie să fi serioasă și să știi clar ce vrei.
Eu zic că e ok să-l scuturi oțâră! Măcar așa știi clar pe ce făgaș să o iei!
Numai bine!

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

Se joaca cu tine, draga mea!
Te-as sfatui sa faci si tu la fel.Necajeste-l si tu...