Buna
mai copilasi, de ce toti vreti sa va incepeti viata sexuala asa devreme? credeti ca iesiti la pensie din asa ceva? e un maraton al adolescentilor? ca nu inteleg ce e cu avalansa asta de intrebari. aveti copilaria frumoasa/aveti posibilitati/aveti cu ce sa va jucati/aveti telefoane performante/pc-uri/tablete etc..noi nu aveam asa ceva, dar am avut copilaria fericita pentru ca am stiut sa o facem noi, inventam jocuri/croiam imracaminte pentru papusi chiar si cu ajutorul baietilor, dar nu ne zbura mintea la sex, pe cand voi doar atat aveti in cap SEX dar la consecinte va ganditi? sunteti atat de pregatiti din toate punctele de vedere pentru acest pas? daca esti pregatit, de ce nu iti intrbi talal? sa vezi ce punct de vedere are..eu zic sa mai astepti o vreme.
dar decizia iti apartine in totalitate, fie ca vrem/ori nu
tu vei hotara ce vei face.
O zi buna
Tu nici nu ai buletin si abia ai invatat sa te stergi singur la fund si vrei sex?
Eu tot nu inteleg graba asta....Sexul nu-i o competitie, care isi incepe viata sexuala mai devreme.
Citesc tot mai des postari de copii/adolosecenti care isi incep viata sexula tot mai devreme, baieti preucupati de marimea organului sexual, de fete,, ametite'' de baieti cu mai mari ca ele.
Inteleg ca lumea si generatia voastra a evoluat lucrurile stau alfel decat cum stateau pe vremea parintilor sau bunicilor vostri.
Ganditi-va putin la riscuri inaintea unei placeri.Ai o viata intrega sa iubesti!
Deci la 14 ani e mult prea devreme!
Cum te ajuta? Multi care gandesc ca tine sunt astazi vechi platitori de pensie alimentara.
Esti minor.Implineste 18 ani si apoi m-ai vorbim.Nici nu stiu daca ai auzit de boli cu transmitere sexuala,daca tu iti menti igiena corporala si a organelor genitale. Daca vei face sex acum,s-ar putea sa ai o sarcina nedorita(in perioada de fertilitate a femeii,nu se recomanda sa faci sex daca nu se doreste sarcina). Marimea penisului,nu conteaza, fiecare fata cu gusturile ei, daca vrea penis mare, asta nu inseamna ca eu trebuie sa iau pastile, eu ma multumesc cu marimea mea care mi se pare medie.
Fiecare isi incepe viata sexuala cand se simte pregatit/a.
Daca tu consideri ca esti "pregatit", go for it.
(Desi, te sfatuiesc sa te gandesti inainte sa-ti lasi minunatul "sirop al vietii" pe o fata)
Cum poti da un sfat la varsta asta asa de frageda? Gandesti?
Pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea. Nu poti sa judeci si nici nu poti interveni in viata lui.
In general nu imi las opiniile personale pe internet, nu are rost. (Si daca citesti cu atentie, nu l-am indemnat sa faca nimic, decat atunci cand se simte pregatit, dar oricum opiniile noastre sunt egale, avand in vedere ca nu noi decidem ce face respectivul cu viata lui)
Corect
anonim_4396 întreabă: