| stefyy123 a întrebat:

As vrea sa imi incep viata sexuala dar imi este frica ce sa fac? am 14 ani... multumesc

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Pitico, ai toata viata in fata.

De ce naibi te grabesti?

26 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa astepti macar pana la 18 ani

| forever4you a răspuns:

Prea mica, darling!

| mona a răspuns:

Daca ti-e frica atunci mai asteapta...esti tinerica ai toata viata inainte

| wolder a răspuns:

DACA iti e frica = nu esti pregatita!

| greyhound a răspuns:

N-o incepe!
eu nu stiu cum vine asta "mi-e frica de serpi dar vreau sa ma fac imblanzitor"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai in banca ta. masturbeaza-te daca nu poti altfel. incepe pe la 19 ani

| Demonull a răspuns:

Mama...voi macar stiti cum se face?

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Ehh, heeei! Eu am 11-12 ani. Si iti spun: e o prostie! Mai asteapta 4-5 ani, mai ai timp! Doamneee, cum sa faci asa ceva. Eu nu o sa fac asta decat la 17-18 ani. Mi-am promis. Si cred ca nici atunci nu o sa pot sa o fac. Bleah!

| sharlyn a răspuns (pentru NesquikDuoSpecial):

Asa spui tu acum cand ai 12 ani dar cand o sa ai 14 nu o sa mai spui bleh :p

| Alphabeat a răspuns (pentru NesquikDuoSpecial):

Iti promiti degeaba, ai sa vezi!

| duuh a răspuns:

N-o incepi. Daca-ti e frica e clar ca si tu constientizezi ca nu esti pregatita...

| Burlacu006 a răspuns:

Doamne fereste, ce aveti ma fratilor? la 14 ani va arde de sex? pune mana pe carte si stai in banca ta.

| caterinasmile a răspuns:

Tu vrei sa iti incepi viata sexuala dar nu esti pregatita.
Am spus-o si am sa o mai spun : trebuie sa fi pregatita atat fizic cat si psihic. Sa te documentezi despre relatiile sexuale, despre placeri si despre urmarile unei partide.
Cu cine faci sex prima oara e foarte important. Cred ca trebuie sa fie o relatie cu adevarat speciala intre voi. Virginitatea unei fete este importanta. Un baiat care iti cere sa faci sex cu el sincer nu cred ca vrea mai mult decat asta de la tine.
Daca tu crezi ca te merita, daca esti pregatita atunci e foarte bine.
Nu iti spun daca sa o incepi sau nu dar cred ca ar trebui sa te meditezi asupra unor lucruri.
Sexul reusit e sexul facut cu cap!

| dreamgirl94 a răspuns:

Trage de timp cat poti de mult..nu uita:Virginitatea e o comoara nu o povara

| Alphabeat a răspuns:

Ai toata viata in fata. Ai sa vezi, daca o incepi de pe acum o sa regreti toata viata si o sa ai chestia asta pe constiinta. De ce nu vrei sa mai astepti? Esti inca o copila. Macar 16-17 ani sa ai. Daca ti-a fost de folos raspunsul asta, fundita happy

| ginoeugen23 a răspuns:

Ce sa faci? asteapta sa mai cresti...

| bombonika18 a răspuns:

Mi se pare putin cam devreme, eu am mi-am inceput-o la 16 ani, si sincer, mie nu mi-a placut deloc..asa ca te sfatuiesc sa nu te grabesti cu asa ceva, TOATE LA TIMPUL LOR!

| KameliaAura a răspuns:

Asteapta fata asteapta, ai timp. De ce grabesti? ai 14 ani...doamne

| farsoareaehheee a răspuns:

Ce intrebare esti nebuna?; am 15 ani da na-s faceo nici la 16 si tu la 14 ai grija! ca-o sa ramai cu buza fripta

| TheRageQuitter a răspuns:

Pai,pentru inceput, nu iti incepi viata sexuala la 14 ani.

Esti.prea.mica.

| SuntCumVreauEu a răspuns:

Tu nu ai de invatat, teme etc?

| Katniss2013 a răspuns:

Cred ca la aceasta varsta ar trebui sa ai alte prioritati. Ai o viata in fata! Profita de ea si nu iti irosii copilaria si inocenta happy

| BrunetaRoxana a răspuns:

Cand eram de varsta nici nu stiam cum sta treaba cu baietii, nici vorba de viata sexuala.Eu zic sa iti vezi de copilarie pentru ca mai tarziu iti va parea rau

| Maximo007 a răspuns:

N`o face.Nu are rost sa-ti incepi viata sexuala la o varsta atat de frageda. Bucura-te de copilarie ca ai timp si de sex.Toate la timpul lorwinking

| stefyy123 explică:

Zi aici sau trimite mesaj in privat happy tongue

| bluesky80 a răspuns:

Viata sexuala la 14 ani?! E o absurditate! Pune baza pe invatatura mai bine! Succes!