| Sylvya_2369 a întrebat:

As vrea sa imi incep viata sexuala. Nu imi este frica sau chestii de genu. Iubitul meu spune ca sunt perfecta pentru el dar mie nu imi place aspectul meu fizic, mentionez ca am o statura cam mica si 3-4 kg in plus... Vreau doar ca totul sa fie perfect, cum sa scap de complexul asta?

Răspuns Câştigător
| vampiressa a răspuns:

Lasa-te dusa de val, si vei vedea ca nu o sa mai ai niciun complex.Mai ales daca iubitul tau iti pregateste ceva romantic pentru ca asta e chiar o seara speciala si o vei tine minte toata viata ta.Nu are de ce sa iti fie rusine. Daca va iubiti va iesi perfect

3 răspunsuri:
| cupcake02 a răspuns:

Nu trebuie sa scapi de nimic. Maturizeaza-te daca tot vrei sa incepi lucruri asa serioase. Sau daca nu te suporti cu cateva kg in plus apuca-te de o dieta inainte. Oricum, conteaza sa va iubiti, nu sa fiti... perfecti si totul va fi ok!

| MamaOmida69 a răspuns:

Buna! Daca prietenul tau te iubeste cu adevarat nu o sa il intereseze acele kg in plus sau ca esti micuta! Eu cred ca totul o sa fie perfect. si nu uita un lucru: NIMENI NU E PERFECT!

| Sylvya_2369 explică:

Iiii blushing Multumesc :* Mda asa e aveti dreptate... Sunt aproape sigura ca o sa fac pasul asta! :X