Cand sunt atrasa doar fizic de o persoana si mi se trezeste dorinta sexuala am un sentiment de parca m-as trezi la viata
Simt cum mi se dilata pupilele, mi se racesc mainile brusc si imi transpira palmele. incep sa-mi constientizez pulsul inimii si observ ca este mult mai rapid. Rar, am un gol in stomac si imi simt gura uscata.
Lista ar putea cotinua, dar cred ca si voi puteti citi alte detalii in studii de specialitate
E ca atunci cand vezi o bere blonda in vitrina, afara e cald, bani nu ai sa ti-o cumperi si...te trec toate naduselile.Cam aia simti, naduseala pe sira spinarii.
Nu năduşeala pe care o simtea Bator a lu' Fefeleaga cand căra pietre.
Cool sa stii ca cald a fost azi in tm chiar ca am simtit ceva cand am baut ceva rece
Știu dar nu-ți zic
Mie mi-au zis mai multe fete decât o să ai tu comentarii de la ele
Raule, nu o sa aflu ce simt fetele cu adevarat, mam documentat si eu dar sunt curios
Lasă că o să afli personal într-o bună zi
Eu nu cred ca o sa atrag pe vreuna fizic vreodata
Prima dată trebuie să fie atracția chimică
Atractie fizica -iubire-atasament romantic =helen fischer antrpolog care studieaza de 30 de ani chesti de genul
Pentru mine atracția fizică are mai mult un înțeles cu caracter sexual... Dar bine nu mai zic că sunt și fete din astea de care te îndrăgostești dacă îți zâmbește, nu dacă te uiți la fundul sau sânii ei...
Aia nu-i iubire e atractie fizica la fel ca si fata asta voi nu stiti ce e atractia fizica
Eiii na, și tu acum... până la urmă tu voiai să știi ce simte când se excită și are dorința de a face dragoste?
Cum simte o fata atractia sexuala, la noi barbati penisul intra in erectie am vrut sa vad ce se intampla fizic si mintal cu ele, dorinta pleaca de la creier nu de la alt organ
Păi le mănâncă și pe ele acolo și se umezesc când simt dorința de a face dragoste.
Asta stiu si eu, eu vreau sa le ascult pe ele
Fiecare cu fanteziile lui
Trebuie să.l iubesc pentru ca sa simt atracție sexuală pentru el, altfel în nici un caz!
Bine...mulți nu vor crede nici eu nu credeam dar mi sa întâmplat să simt dragoste la prima vedere... știu că pare absurd dar chiar mi s-a intamplat!, și mi s-a întâmplat doar o singura data cu alții nu mi s-a mai întâmplat asta. sentimentele au venit pe parcurs dar ceva la acel băiat a fost diferit și chiar cred in dragoste la prima vedere!
Nu cred că există atracţie fizică sexuală.
Până la urmă fetele spre deosebire de băieţi trebuie să iubească pe unul ca sa simta atracţie sexuală, deci totul ţine de chimia dintre ei doi.
Adică eu nu mă uit la un băiat frumos pe strada şi îmi spun "Mamăăă... Ce mi-aş trage-o cu el!", aşa cum fac băieţii cu fetele.
Deci voi sunteti asexuale? chimia aia nu e atractie atunci ce e?
Vizitiul întreabă: