| BestFlower a întrebat:

As vrea sa imi raspundeti sincer la o intrebare. Imi place de un baiat mai mic decat mine cu un an (el a 8-a eu a 9-a), iar el are o prietena mai mica decat el cu un an, iar aceasta este putin cam enervanta, fitoasa (va puteti da seama ca e fitoasa dupa faptul ca e bogata). Mereu imi da impresia ca ma place : se uita in continuu la mine. Azi seara cand am iesit cu prietenii mei, era si el cu gasca lui cu rolele si ma salutat (pot spune ca e prima data cand ma saluta ) iar + de asta mi-a lasat nr lui de tel si id-ul. Ce sa fac? Ma place sau nu? Sa ii spun ce simt sau sa pun pe alt cineva?

7 răspunsuri:
| Dizz a răspuns:

Uăăău. Am multe de zis aici. În primul rând, dacă tipa aia e bogată nu trebuie să simţi că e un dezavantaj pentru ţine, right? Ai un oarecare avantaj că eşti mai mare decât el cu 1 an şi poate aprecia treaba asta. Nu aţi apucat să vorbiţi. Aparenţele înşeală. Nu`ţi face speranţe prea mari happy. Vorbeşte cu el, apropiaţi`va... Şi vei vedea cum progresează lucrurile. Atunci vei ştii ce să faci happy. Take care :*!

| bradysandro a răspuns:

De unde esti? poate ma combin eu cu tine...

| MaliceThemen a răspuns:

Hey!
Ai rabdare sa vezi cum decurg lucrurile, si dupa cum zici tu. s-ar putea sa te placa happy
Dar nu grabi lucrurile, sa vina totul de la sine. Apoi. poate vrea ca el sa iti zica primul laughing
Succes! Se poate sa te placa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa-i spui asa direct ce simti. vorbeste cu el si lasa lucrurile sa decurga de la sine. vorbiti normal si daca ii place de tine, lasa-l pe el sa-si declare primul sentimentele tongue

| viorel170295 a răspuns:

Aceasta poate sa fie doar o simpatie fata de tine, dar cea mai buna metoda intreaba-l direct succes

| TheSmartBoy a răspuns:

Fii tu insati cu el... vorbeste cu el, si fi relaxata, nu trebuie sa ai foarte mari emotii... poate ajungi sa il cunosti bine, si va imprieteniti. deveniti cei mai buni prieteni, apoi se poate continua cu o relatie frumoasatongue [ daca vrei mai multe sfaturi trimite-mi mesaj privat happy si o sa iti raspund ]

| mayauka a răspuns:

Cei daca e mai mic ca tine?