Prima data cand faci dragoste poate fii speciala, asa cum se poate sa fie si un esec total.
Virginitatea o data si o data tot ti-o pierzi, si depinde de tine daca a meritat sa ti-o pierzi cu o persoana anume.
Parerea mea e ca nu trebuie sa o faci din curiozitate, ci pentru ca asa simti, si cand zic asa simti nu ma refer la un moment in care esti excitata, ci la o determinata perioada, in care daca stai sa te gandesti la "o fac, nu o fac", trebuie sa-ti zici, "da, e ok, ma simt pregatita sa o fac".
Persoana cu care o faci are un rol foarte important, trebuie sa te faca sa te simti in largul tau, si nu trebuie sa pleci cu premiza " o fac acum cu el, si o sa ramanem mereu impreuna bla bla", trebuie sa fie un moment special care sa-ti ramana in minte pentru totdeauna, indiferent daca o sa ramai cu tipul sau nu.
Eu, de exemplu, am facut-o cand ma simteam pregatita, aveam 18 ani si 4 luni, si evident ca pana atunci existase curiozitatea, dar nu eram pregatita moral. Aveam un iubit cu care stateam de vreo 2 ani, avea aceeasi varsta ca si mine, iar cand am decis sa o fac, am facut-o, a fost frumos, emotionant, si-mi aduc aminte cu placere de acel moment. La 2 saptamani dupa ce am facut-o am decis sa ma despart de tip...dar totusi nu pentru asta a fost un esec.
Am sa-ti spun experienta mea.
mi-am pierdut virginitatea de putin timp si desi urmeaza sa implinesc 18 pot spune ca am fost cam timida. A fost cu baiatul pe care il iubesc si singurul pe care l-am iubit cu adevarat pana acum.
Evenimentul in sine nu a fost planificat. s-a intamplat pur si simplu, la el acasa, pe un fundal sonor perfect. A avut multa grija de mine si mi-a spus ca ma iubeste din 2 in 2 minute, nu m-a fortat sa fac nimic, din contra. Actul in sine a fost al naibii de dureros dar el ma saruta si incarca sa ma faca sa depasesc momentul. singura parte nasoala a fost ca am lasat o mare pata de sange pe patul parintilor sai .
oricum a fost chiar bine, nu regret nimic dar cred ca m-as fi simtit altfel daca as fi asteptat pana la majorat
Doar daca persoana cu care vrei sa-ti incepi viata sexuala tia dovedit ca te iubeste cu adevarat.Eu mi-am pierduto la 21 de ani, nici eu nu stiu cum am rezistat atatia ani, dar acum nu regret ks logodita si urmeaza sa ne casatorim.Acuma il storc de viata si recuperez sau cel putin incerc sa recuperez 21 de ani de virginitate, dar lui ii place.pup