| RAY a întrebat:

As vrea sa intreb fetele intre 15 si 20 de ani chiar cred ca cu parteneri lor vor imbatrani? de ce ne mintim intre noi,fetele ca vor relati, baieti ca vor relati pentru sex, nu era mai logic sa gandim ca cand suntem la varste fragede trebuie sa experimentam viata pana ne maturizam?

10 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Buna Ray23TM!
Da-mi voie sa iti dau dreptate doar pentru ultima afirmatie. Da. La varste ca 15, 16, 17 ani ar trebui experimentata viata mai intai, apoi sa te gandesti la casatorie.
Dar daca esti intr-o relatie de cativa ani, chiar daca relatia a inceput la o varsta frageda, poti vorbi de casatorie. Pentru ca, intr-un cuvant, cresteti impreuna. Intelegi? Si va maturizati impreuna. Dar adolescentii din ziua de azi, deja la 14, 15 ani, vorbesc de sex si relatii, sau eventual mai au si copii.
Mi-a placut intotdeauna sa cred ca iubirea nu are varsta, dar parca fetitele astea exagereaz.
happy

| RAY explică (pentru MiruD):

Da,sa experiemteze viata desigur asta am spus si eu, acuma daca fac sex dar nu sa se minta unu pe altu apoi sa se planga pe TPU nu sunt de acord, sexul protejat de ce nu de la 18 ani desigur

| MiruD a răspuns (pentru RAY):

Normal. Nu poti sa faci sex si a doua zi : "hai ne casatorim?" laughing
Dar dupa o perioada mai indelungata, eu zic ca se merita sa te gandesti si mai departe. Nu poti lasa sa treaca viata pe langa tine fara sa ai vreun rost.

| RAY explică (pentru MiruD):

De acord cu tine dar de la vrste fragede cum sa ai relati serioase

| MiruD a răspuns (pentru RAY):

Nu m-ai inteles. Am zis ca incepi o relatie la o varsta frageda, iar ea poate continua pana la moarte.winking

| RedheadOnTheRun a răspuns:

No,eu am 20 de ani si am o relatie speciala de 3 ani. Momentan am impresia ca langa el voi imbatrani si as fi fericita daca ar fi asa. E prima mea relatie serioasa si nu-mi pare rau ca n-am mai experimentat serios si cu alti tipi. Nu simt nevoia. Am experimentat si experimentez muuulte chestii alaturi de el dar eu una nu simt nevoia sa ma despart de el si sa mai incerc si cu altcineva. Probabil ca daca as fi simtit ca trebuie, as fi actionat in consecinta. Pana la urma depinde de fiecare in parte ce si cum isi doreste. Eu n-am vrut o relatie serioasa neaparat, nu cu gandul asta l-am luat de mana. S-a intamplat pe parcurs si nu regret nimic!happy

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Chiar ma intreb si eu, ce e in capul unor/a...-_-

| SalamdeVara a răspuns:

Ti-a adus mosu' abecedarul ala? love struck

| RAY explică (pentru SalamdeVara):

La pierdut pe drum

| SalamdeVara a răspuns (pentru RAY):

L-a* :*