Buna Ray23TM!
Da-mi voie sa iti dau dreptate doar pentru ultima afirmatie. Da. La varste ca 15, 16, 17 ani ar trebui experimentata viata mai intai, apoi sa te gandesti la casatorie.
Dar daca esti intr-o relatie de cativa ani, chiar daca relatia a inceput la o varsta frageda, poti vorbi de casatorie. Pentru ca, intr-un cuvant, cresteti impreuna. Intelegi? Si va maturizati impreuna. Dar adolescentii din ziua de azi, deja la 14, 15 ani, vorbesc de sex si relatii, sau eventual mai au si copii.
Mi-a placut intotdeauna sa cred ca iubirea nu are varsta, dar parca fetitele astea exagereaz.
No,eu am 20 de ani si am o relatie speciala de 3 ani. Momentan am impresia ca langa el voi imbatrani si as fi fericita daca ar fi asa. E prima mea relatie serioasa si nu-mi pare rau ca n-am mai experimentat serios si cu alti tipi. Nu simt nevoia. Am experimentat si experimentez muuulte chestii alaturi de el dar eu una nu simt nevoia sa ma despart de el si sa mai incerc si cu altcineva. Probabil ca daca as fi simtit ca trebuie, as fi actionat in consecinta. Pana la urma depinde de fiecare in parte ce si cum isi doreste. Eu n-am vrut o relatie serioasa neaparat, nu cu gandul asta l-am luat de mana. S-a intamplat pe parcurs si nu regret nimic!
La pierdut pe drum
L-a* :*
Angel977 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: