| Alinka_4171 a întrebat:

As vrea sa-l sun pe fostul care suntem despartiti aproape 2 luni si sa-i zic sa ne impacam, mi se pare ca din nou ma va respinge. voi ce zice-ti ce sa-i spun ca sa nu ma respinga din nou... fara el nu pot.stiu ca si el ma iubeste, dar nu stiu cum sa ne impacamm,,, ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Georgiana05 a răspuns:

Stabileste o intalnire si vorbeste cu el face-to-face, e mult mai usor sa-ti dai seama daca mai vrea ceva sau nu, privindu-l in ochi.

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca mai simtea ceva pentru tine, iti zic eu ca nu te respingea.Acum depinde cine a gresit de v-ati despartit. Daca el a hotarat asta fara un motiv plauzibil, fara ca tu sa ii fi gresit, inseamna ca nicio clipa nu te-a iubit!

| TąNyą a răspuns:

Dacă te iubeşte nu te va respinge. Ia-ţi inima în dinţi şi sună-l.

T.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"cred ca o femei nu ar trebui sa renunte la mandria ei oricat ar suferi din pricina dragostie si sa astepte ca barbatul sa-i ceara el ceea ce voieste ea sa-i dea cu ardoare" asta spuneMihail Drumes si cred ca are dreptate. Din moment ce ai spus din nou inseamna ca ai mai incercat sa va impacati si sa lasi tu de la tine fara folos. Daca te iubeste te va cauta el si satisfactia ta fi mult mai mare si atunci vei vedea ca te iubeste cu adevarat. Daca te duci tu dupa el e posibil sa te considere a lui din toate punctele de vedere si sa isi permita sa te trateze oricum.Eu asa cred.Acum nu stiu ce sa cred pentru ca si eu astept ca o persoana sa ma caute sau cadestinul sa faca ceva si degeaba... poate ca e mai simplu sa vorbesti tu cu el.In orice caz, multa bafta si gandeste-te daca chiar merita!:*

| adee9 a răspuns:

Eu m-am despartit de o prietena si m-am inpacat am spus ne inpcacam pentru ca i-am dat un cadou si neam inbratisat happy dai u cadou si te vei inpaca cu el
fundita happy