Relatii de dragoste prin internet? Voi nu va iubiti cu adevarat, voi iubiti imaginea pe care fiecare v-ati creat-o despre celalalt. Mai ales ca sunteti firi asemanatoare si probabil ati trecut si prin intamplari (si esecuri) asemanatoare.
Un lucru bun la voi este acela ca sunteti gata sa lasati de la voi, fiecare pentru celalalt, asta arata ca ati avea o sansa ca relatia voastra sa tina si in rl.
Indiferenta asta pe care ai resimtit-o de la el s-ar putea sa o fi resimtit si el de la tine, este de fapt un esec de comunicare, cred eu, din cauza ca nu va cunoaste-ti in rl, si nicidecum o indiferenta reala. Nu aveti contact vizual unul cu celalalt, in rl cel care il priveste pe cel apropiat ochi in chi, citeste in ei dragoste, ceea ce nu poti citi de pe ecran.
Domnul fie cu voi!
Nu pot sa spun ca nu ne cunoastem, noi evident ne-am vazut in realitate dar pur si simplu nu am vb.Si da este o diferenta dar oricum am inceput sa imi dau seama cine este el si el la fel.
Nu pot sa spun ca nu ne cunoastem. Evident nu am vb dar vizual ne stim.Si intr-adevar nu poti sa iubesti o persoana doar pe ecran.Sunt de acord dar eu l-am vazut in realitate. Am inceput sa imi dau seama cine este el.Adica nu este ceva superficial sau imaginar.Deacuma depinde de persoana.
George0197 întreabă: