anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati putin... Prietenul meu are 28 de ani iar eu am 18. In iunie 2012 ne-am cuplt, cand aman2 aveam parteneri. Ne-am inselat partenerii apoi i-am lasat. Problema este ca el este un baiat frumos si mereu si-a inselat prietenele. Pare a fii indragostiti si zice ca de cand sta cu mine s-a schimbat radical iar pritena lui cea mai buna zice acelasi lucru. Eu sunt foarte geloasa si continui sa am o frica, ca si cum o sa ma insele...la mine situtatie e putin critica,sunt tinuta din scurt. Nu pot sta tarziu in timpul scolii, iar in weekenduri mereu ajung greu pana sa raman la el. totusi el continua sa zica ca ma iubeste si ma accepta asa.iar el sta la 25 km de mine, si face foarte multe drumuri ca sa ma vada.apropo.nu mai avem raport asa des ca inainte. oare sa ma calmez ce sa fac? oare chiar ma iubeste si nu ma va insela.el e fecioara iar eu gemeni

13 răspunsuri:
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Cred ca a gasit persoana care cauta. Daca chiar are atata interes sa te vada, face drumuri pentru tine si prietena lui cea mai buna iti confirma ca s-a schimbat, crede-l. Invata sa ai incredere in el, fiindca daca nu tu singura iti vei distruge relatia. Ti-o spun din experienta, fiindca si eu am un prieten care inainte era asa, schimba fetele, si nu avea nimic stabil, iar de cand m-a cunoscut pe mine, face drumuri ca sa vina la mine (stam la 60 km), ma iubeste si totul este bine (suntem de 3 ani impreuna). Asa ca, cum prin raspunsuri au mai zis, poate tu esti fata care i-a pus capac. Succes!

| MissWhite a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Atunci suntem in aceeasi situtatie..succes si tie si sa va tina mult mult!:*

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru MissWhite):

Mersi la fel! Ai grija de el, te iubeste! happy

| petalouda a răspuns:

De ce esti tinuta din scurt doar ai 18 ani frate!

| Oana92 a răspuns:

Daca o face...o meriti, si tu ai inselat la randul tau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu siguranţă zodiile n-au nimic de-aface cu relaţia voastră.
Trebuie să alegi :

a) te macini mereu şi ţi-e frică că te va înşela...vei continua să fii geloasă şi te vei consuma degeaba; el va observa asta şi probabil se va adeveri, pentru că na, ştii cum se spune '' de ce ţi-e frică nu scapi!''.

b) Te vei linişti, iar dacă el îţi spune 'te iubesc' şi ţi-a demonstrat asta, îl crezi. Orice persoană care iubeşte are o doză de frică.E normal, dar trebuie să controlezi frica asta.Nu să te controleze ea pe tine. 'Savurează' din plin momentele cu el, bucură-te de orice clipă pe care o petreceţi, fă-l să vadă ca ai tot ce îşi doreşte el şi că nu are nevoie de altcineva.

Un an nou fericit şi multe împliniri! Mai ales în dragoste big grin

| MissWhite a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca ai dreptatesi incerc a doua cestie propusa de tine, multumesc la fel, te pup :*

| Vix999 a răspuns:

Statistic vorbind, relatiile care incep cum ai inceput-o tu, se termina tot asa. Cu unul din voi inseland.
Teama ta e normala iar schimbarea lui cel mai probabil e temporara.

Bucura-te de relatie cat o ai si gata. Nu te mai stresa pentru lucruri care inca nu s-au intamplat sau pe care nu le stii.

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Daca zici ca s-a schimbat, ca te accepta asa eu cred ca te iubeste.Nu mai fi geloasa, linisteste-te.Ai incredere in el.
Sa va tina!

| Miki280 a răspuns:

Orice baiat, oricat de "fustangiu" ar fi, gaseste la un moment dat o fata care "ii pune capac" poate tu esti aceea. Ai incredere in el, poate chiar nu te insala. Lasa la o parte gelozia si doar bucurate de prezenta si iubirea lui. :*

| rekinu94 a răspuns:

Eu zic sa lasi gelozia la o parte, dar totusi incerca sa nu pui la suflet foarte mult, nu e bine sa risti maiales cu un baiat in care trecutul lui a fost sa-si insele iubitele.Nu pune suflet si asteapta un timp, sa vezi daca ii va pasa la fel de mult de tine, sau va fi mai distant, Pentru ca daca tu ai sa pui acum suflet in orice, si ai sa-l iubesti apoi ai sa suferi foarte mut daca o sa te insele sau o sa te lase balta.Deci mai bine nu pune suflet o vreme pana cand vei avea o relatie in care sa ai siguranta.Totusi incerca sa ai incredere in el si dupa o vreme poti sa-l si iubesti daca merita.Atentie "Daca merita"!
O zi buna iti doresc :*

| MissWhite a răspuns (pentru rekinu94):

Frumos raspuns si ai mare dreptate, multumesc frumos :*

| rekinu94 a răspuns:

Miss White Da cam asa sunt si eu :* si am avut multe relatii si cam stiu...mersi si tu m-ai ajutat si te ajut si eu cat pot.:* te pup