| DyaBaii a întrebat:

As vrea sa ma despart de prietenul meu...cum as putea sa-i spun...cel mai bun sfat primeste fundita:*

Răspuns Câştigător
| elisarktis a răspuns:

Pai depinde. daca e un baiat bun atunci fa-o delicat, nu il rani prea rau. ceva de genul "sti, cred ca ar trebui sa luam o pauza" sau "relatia asta ne face rau amandurora". Evita sa porti decolteu sau sa porti ceva bijuterie sau haina primita de la el.E de prost gust.Incerca sa ii explici cu cuvintele tale cum sta treaba.NU o fa prin mesaj.Asta ii va da de inteles ca nu ai tinut la el nici cat sa il vezi in ochii.Fa-o intrtre 4 ochii si promite-i ca veti ramane oricum buni prieteni. Daca tipul este un prost marlan.Atunci o despartire galagioasa o sa te ajute sa te eliberezi de stres. Poarta o rochie sau ceva cu un declolteu adanc sau ceva ce te pune in evidenta ca sa ii arati ceea ce a pierdut.Rupe-o cu el si nu il mai contacta happy
Funda?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta e viata omule, am trecut prin bune si rele iar acum trebuie sa ne vedem de drumul nostru pe cont propriu si poate ai sa-ti gasesti una potrivita cerintelor tale.

| neutrino a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca nu mai doresti sa continuati. Daca are putin cap intelege.

| Azµre a răspuns:

1) De ce vrei să te desparți?
2) Cât timp aveți împreună?
3) Presupun că vrei să te desparți că nu-l mai placi sau te-ai plictisit de el?

| DyaBaii explică (pentru Azµre):

1.Pentru ca simt ca relatia nu mai merge ca inainte etc.
2.1 luna sh 1 saptamana
3.cam da

| Azµre a răspuns (pentru DyaBaii):

Păi într-o lună de zile ai avut timp să-l cunoști și să te plictisești de el? Atunci e un tip tare monoton îmi pare rău să o zic...
Spune-i direct, vorbește cu el fii sinceră e cel mai bine.