Buna, depinde foarte mult de cauza despartirii voastre, asta e important... daca inca tii la el atunci incearca sa vb cu el, sa ii spui direct ceea ce simti, ii zici ca ai mai vrea o sansa si ca ar fi pacat ca relatia sa se termine definitiv, daca inca exista iubire... din pacate eu nu pot face astapentru ca fostul meu iubit m-a parasit si nu cred ca ar vrea sa ne impacam fiindca nu ma iubeste, tie iti urez succes sa nu patesty ca mine, pa pa.
Pai... vorbeste cu el dar sa nu ii arati ca ai face orice ca sa va impacati, asta daca nu vrei sa isi bata joc de tine dupa...si acum depinde si motivul despartirii[de ex. daca te-a gasit cu altul nu cred ca mai ai sanse]
Ar trebui sa fiti doar voi 2 si sa da-ti cartile pe fata, parerea mea. Ii spui ca tii la el[probabil tii daca vrei sa te impaci cu el], sa speram ca si el va spune la fel.
O sa va impacati voi!:*
Succes!:*
Pai. daca el nu mai simte nimic pentru tine nu poti sa te mai impaci cu el.Si daca are o relatie, nu-i despartii.Nici tie nu cred ca ti-ar placea sa se bage cineva in relatia ta cu un baiat.
Succes.:*
Buna Olimpia.
te poti impaca cu fostul tau doar daca sentimentul e reciproc...
intai incearca sa afli daca este implicat intr-o alta relatie ...si apoi lucrurile vin de la sine...
cred ca ar trebui sa fii sincera cu el si sa-i spui in fata ceea ce simti... fara ocolisuri asa e cel mai bine...
iar in cel mai nefericit caz. daca are o alta relatie ...nu te chinui sa-i desparti ca nu se merita ...inseamna ca nu e cel mai potrivit pentru tine ...mai sunt baieti...
bafta Olimpia ...pwpa
Si eu as vrea sa ma impac cu fostul meu prieten si tot asa, nu stiu cum sa fac.Plus ca motivul pentru care ne-am despartit e absolut penibil.Doar pentru ca nu ne-am vazut o saptamana lui i se pare aiurea, ca si cum n-am fi impreuna.Tre` sa mentionez ca in saptamana aia am tinut legatura tot timpul.Si faza ciudata a fost ca azi imi spune ca ma iubeste si maine ca vrea sa ne despartim..
Am primit si eu o gramada de sfaturi, si fiecare mi-a zis ca indiferenta e cel mai bun remediu.In plus o relatie trebuie sa fie bazata mai intai pe respect si incredere si abia apoi iubire. Daca nu exista respect si incredere nu exista nici iubire..
Eu as incerca ceea ce a scris harciog..
Serios. Oricum, nu vreau sa fiu prea insistenta, pentru ca nu e un capat de lume. Probabil e doar un capat de relatie..
Am o intrebare pentru tine, Olimpia...
Inainte sa fii cu el, iti era bine? Erai fericita sau erai o deprimata?
Eh, iti spun eu, daca inainte iti era bine, iti va fi si dupa.
pills_for_eternity@yahoo.com
daca vrei sa vorbim mai multe
HappynewCenusa întreabă: