| sica2 a întrebat:

As vrea sa ma las de masturbare si am inceput sa ma abtin ca stiu si constientizez ca nu-i bine ce fac chiar daca imi vine so fc ma avtin cat de mult pot eu, singura chestie care ma deranjeaza este ca pielea aceea care acopera capul penisului nu mai sta stransa si lasa singura si ma jeneaza cand ma ating acolo si stiu ca ma pot inblonavi cu m-as putea sa revina la loc acolo si sa stea cum statea inainte? ofer funda pentru un sfat ceva

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da de ce sa nu fie bine? iti cunosti corpul, te simti bine si scapi de energia sexuala. Nu vad unde ar fi problema?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu timpul o sa te inveti cu asa ceva, la multi barbati li se intampla asta

| adyii a răspuns:

Nu te mai gandi la penis sau nu te uita la filme xxx dor o data mai merge sa faci dar nu te gandi la altceva incerca sa faci sport sau sa faci ceva nu

| adyii a răspuns:

Cati ani ai u imi spui u macar

| alixD a răspuns:

Pai in primul rand stai ffffffffff prost cu romana! loser si in privinta penisului rolling on the floor daca nu te mai masturbezi CRED ca o sa-si revina! BFT MOOOOOOOLTA.Un sfat invata si u sa scrii corect.happy

| ovidelu33 a răspuns:

1 scrie corect
2 fa un oral cu o fata si descarcate.

| TheRiff a răspuns:

Mamaa..krd ca ai prakticat ft des asta de ai ajuns la asa o problema big grin..incearca sa te abtii si in timp de o luna cred ca o sati treaca.