Daca iti e iubita, ii spui pur si simplu. Dar pentru ca ai pus o asemenea intrebare ma gandesc ca nu iti e iubita si cred ca nici nu ai mai mult de 12-13 ani. Hai, fuga la teme!
Nu imi dau seama cum ai tras concluzia legata de varsta mea. Poate ne explici si noua cum.
Se poate sa fie rusinata sau dezgustata, asa ca analizeaza ce relatie ai cu ea si intreb-o frumos.
Eu te-as sfatui sa ii faci un cadou frumos fiindca daca te vei masturba in fata ei, sau i-ai spune ca vrei sa faci asa ceva, cel mai probabil ti-ar da cu HAI PA sau nici nu te-ar saluta... Asa ca iai ceva frumos si va veni timpul cand probabil o sa o ai "o noapte" in pat. Sfatul meu este sa nu faci asa ceva!
Depinde in ce relatie esti cu ea si cat de deschis vorbiti. Daca discutati liber despre sex, ii spui ca ai vrea sa faci asta si o intrebi daca ar fi interesata. Altfel iti iei gandul.
Cred ca ar trebui sa ii spui ca ti-ar placea sa vezi cum se joaca cu ea insasi, si in timp ce ea se joaca si se mangaie, tu o scoti si incepi sa te masurbezi, poate iese mai mult din asta. plus, poti sa spui ca era atata de excitant si sexy sa o privesti ca nu o poti ine in pantaloni. Distractie placuta
Oare daca ii zic asa vrea?
Nu stiu daca ar vrea pentru ca depinde si de relatia dintre voi, dar nu stiu daca ai alta modalitate de a ii propune.
Tu ai vrea?
Ti-am scris mesaj.
Nu stiu de ce fetele sunt asa de rusinoase. Adica si cand vor, ele zic ca nu. Au "anti-*** defensive system".