| Dynacord a întrebat:

As vrea sa-mi raspunda o fata as avea sanse sa cuceresc o fata cu urmatoarele trasaturi(calitati defecte) ale mele Dragut da Politicos da Amabil da Serios da Timid da Interesat de sex nu Banii exagerat de mult Meserie DJ Vorbit corect(analfabet) da Muzica manele Muncitor exagerat de mult pozitie sociala buna Teama de a aborda o fata da Vestimentatie da Romantic da Anii 18 Ofer atentie persoanei iubite da Ingrijit da Golan nu Vulgar cate o data Manipulat de persoane i n special cad e vorba de fete apelez la alti pentru sfaturi Ma cred cel mai tare in general cand sunt Bautura doar la petreceri tigarii nu amuzant da Scoala 11 cls nu mai continu arogant nu De inselat niciodata Cu cuceritul prefer sa ma cucereasca o fata pe mine Ajut asut pe borcine care vad prin Bucuresti si imi cere un leu 4 5 as vrea raspusuri cu DA sau NU si cear trebui sa mai adaug si sa schimb

Răspuns Câştigător
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Am incercat eu sa inteleg ce ai vrut sa scrii. Si dupa ce am reusit sa descifrez am ajuns la concluzia ca nici tu nu stii cum esti: "golan dar nu arogant"? "da vestimentatie da romantic"
1) Golanul intotdeauan va fi arogant
2) Nu exista vestimentatie de romantic, ca nu scrii poezii pe haine.
3) Umblii mult dupa fete si oferi atentie, nu ai tupeu sa umblii sa le cuceresti
4) Nu cred ca vei avea o partenerea prea curand

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Zero virgule

| Oana92 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa fii sincer laughing Si ar trebui sa te hotarasti daca te declari analfabet sau nu. Daca nu esti prea hotarat iti zic eu sigur ca n-ar strica sa mai inveti ceva gramatica. Si musai sa repeti lectia cu semnele de punctuatie!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare