Nu te faci de ras`. incearca sa-l seduci`.nu baga de seama ce zic ceilalti`.fi seducatoare dar discreta...sa nu`i dai tot pe tava`:*
In primul rand ar trebui sa fii indiferenta, colegele tale sunt cam prostute sau foarte geloase din moment ce fac fazele astea, sa traga de tine eventual sa te umileasca. Treci cu capu pe sus de parca nu s.ar fi intamplat nimic
Offf colegele astea ale tale sunt un pic tampite! Nu se face asa ceva unei colege! Daca se intampla ceva ignora dar nu te rusina si nu te enerva, fii increzatoare si sa nu lasi sa rada de tine! si daca iti mai place de cineva nu mai cere pareri colegelor tale. Si cu colegele tale sa fii indiferenta sa nu te mai increzi in ele nici daca se pun in genunghi.Ai grija de tine!
Bwa nu te mai lau dupa toate si toti, mai ales colege si eu am colege de cls si stii ce fac ele acum? incearca sa ma desparta de pr meu care din nefericirea lor e in aceeasi clasa cu noi.. daca iti place de el si el zice ca esti draguat dar cam mica, fa-ti tu curajul sa vorbesti cu el vezi ce fel de persoana [ adica sa nu fie unu care dupa sa spuna la toti conv voastra] si intr'un final spune-i ce simti si cam ce ai vrea..., iar daca reusesti sa fiti impreuna sa nu te iei niciodata dupa ce or sa zica colegele, sigur au putina invidie. Eu iti doresq succes, sper sa reusesti:*.
:stiu ca totul e ruinat si ca o sa ma fac de ras dar mereu pe TPU e cineva care sa ma ajute:
Hmm greu de spus! incerca sa te imbraci altfel sau incerca sa iti pui un fes pe cap ceva care sa iti ascunda fata pana intri in clasa