Deci am eu niste ideei dar m-ar fi ajutat daca miai fi zis catzi anisori ai oricum nu cont daca ai peste 18 ani si parintii tai te lasa cumpara si tu niste bilete la PARIS :X e super fata :X:X:X asta dk nu ati fost mergeti si voi la un hotel pe acolo faceti sh voi ceva... ceva ceva sti tu ce va intoarceti in cateva zile saptamani :X si asta e surpriza ! Daca ai mai putin de 18 ani cum ar fi 15-16-17 mergeti la ceva shtrand vara lka mare de ce nu :X e misto :X:*:*:* te log funa:*:*?
Pai daca nati facut sex pana acum, asta ar fi ocazia potrivita pentru o surpriza fff placuta
funda?
Lucrurile simple fac viata mai frumoasa. Fa gesturi mici, dar prin care sa iti arati dragostea. Un mesaj cu "Buna dimineata!" din cand in cand, un "Te iubesc!", si alte gesturi marunte, dar frumoase. Incearca sa le schimbi intotdeauna. Nu fa din vorbe gen "Te iubesc!" o obisnuinta, caci vor ajunge atat de banale, incat nu vor mai fi apreciate.
Ceva mai nebun? am incercat pe toate cele de mai susvreau sa mai iesim si noi din plictiseala asta sunt cu el de 3 ani si mereu ''te iubesc'', alea alea mai dati-mi si mie idei:*va pup
Pai... daca ai putea sa economisesti ceva bani(stiu ca e criza, dar daca tii la el.) si sa-l duci undeva unde ii place sau unde ar vrea sa mearga, ca intr-o excursie sau daca nu, cheama-l la tine si pregateste o masa buna, cu mancarea lui preferata
linarkfts întreabă: