| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a întrebat:

As vrea sa pun o intrebare de preferat pentru cei mai experimentatibig grinbig grineci cum sa incep am 14 ani si acum ceva timp am hotrat sa ii spun unei bune prietene ca imi place de ea de fapt am si spus-o dar nu stiu de ce nu a mai vorbit cu mine ceva timp apoi mai scotea cate un cuv dupa care m-a intrebat daca imi mai place de ea si eu din dorinta de a nu o face sa nu mai vb cu mine IAR am raspuns nu cum sa o fac sa inteleaga ca o plac si sa nu se sperie ca prima data? Da si apropo nu sunt urat de speriatrolling on the floordar nici fotomodeltongue sunt un baiat obisnuit slabut 1, 65 brunet ochii caprui blah blah.Ma puteti ajuta? Va multumesc anticipat si sper sa imi fie de folos sfaturile voastrebig grin

Răspuns Câştigător
| Chowder_1239 a răspuns:

Frate... Spune-i ca o iuebsti. Daca ea te-a intrebat pe tine, e timpul sa ii raspunziwinking

5 răspunsuri:
| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ explică:

Kenvelo daca nu iti place intrebarea mea nu trebuie sa raspunzi oricum incultii ca tine ma ingrozesc nu prea ai ce cauta pe retelele de socializare

| alinnephilim a răspuns:

Mah,am 17 si te-as sfatuii sa stai cu ea si sa vorbiti despre lucruri neimportante ( eu de ex. cu prima mea prietena am inceput sa vbim despre tomberoane si betoane laughing a mers love struck ). Petrece timp cu ea. blah blah blah... o privesti cateodata in ochi direct, cand vorbesti cu ea incearca s-o faci sa se simte ca in preajma unui baiat sigur cat de cat de el, fa gluma din orice e posibil cand e cazul ( nu exagera si nu devenii penibil ). Asa nu-ti mai scriu, cred ca e de ajuns laughing... deci tomberoane si beton

| TeemoSlayer a răspuns:

Prima data am crez ca esti fata laughing

| Kenvelo_7641 a răspuns:

La 1,65 (un metru si o flegma) e mai inalt tupeul ca tine. straight face

| Kenvelo_7641 a răspuns:

Usor, sa nu-ti plezneasca o vena...