anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa pun o intrebare pentru baieti. Baieti, ce va atrage cel mai mult la o fata de 14-15 ani. Ce va place sa vedeti la ea? Dau fundita! Dar va rog cind raspundeti scrieti si virsta. Multumesc...

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dar nu conteaza varsta, draguta, ca sa iti placa o fatahappy

| Bianca_4346 a răspuns:

@miha248 buzausmugsmugsi eu sunt din bz. dupa descrierea ta chiar ma gandeam ca esti de aici ca asa's buzoiencele de frumoase:devil))

| alexutzu00791 a răspuns:

Deja sunt prea batran pentru voilaughing

| Zambete89 a răspuns:

Am 14 ani si sunt fata:X ia sa vad ce raspunsuri aveti rolling on the floor)) :X si sunt bruneta :X ochi caprui :X din buzau :X 85, 61, 93 smug rolling on the floor)))) sunt disponibilaaaa X: rolling on the floor))))laughing))))happylaughinglaughing)))))

| OnWeed a răspuns:

Pai fiecare are raspunsul lui la intrebarea asta, fiecaruia poate sa ii placa alt gen de fata. Ce ma atrage cel mai tare? E greu de raspuns... dar pot spune ca imi plac fetele care sunt putin mai scunde ca mine (evident), brunete cu parul lung si sa nu fie prea imature sau fitoase... Asta asa pe scurt, dar nu se stie cand te loveste sageata lu' Cupidon big grin.

Si sa nu uit, am 15 ani happy

| OnWeed a răspuns:

Ahh miha248, eu's din Bucuresti... dar daca vrei ne combinam...la cartela?rolling on the floorlaughing

| adinescu a răspuns:

Sa se poarte cum ar avea 14 15 ani nu ca la 18 sau 20

| adydassler a răspuns:

Ma atrage fata, corpul si nu in ultimul rand felul ei de a fi...
a am 17 ani o luna, 3 zile, 3ore si 20min.

| Miruna3094 a răspuns:

Ma intreb cum poti sa dai fundita daca nu esti logatthinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cautatima pe dya_dida si va dau mai multe intrebari.