Poti incerca si sa mergi la o biserica romaneasca protestanta de acolo, pentucistali, baptisti, se accentueaza ideea de familie unita acolo.
Parcă avem aceeași istorie.
Și eu sunt plecată din 2014 am făcut clasele 1-4 în ro și apoi am plecat în Italia ca mai apoi să ajungem în Belgia.
Am ajuns aici, am terminat școala aici, ai mei au un lucru adică suntem stabiliți aici.
N am mai continuat facultate nimic dar lucrez.
Și ce să vezi ca întâmpin aceeași chestie.
N aș putea sta cu un străin căci niciunul nu ne înțelege tradițiile.
Dar când vine vorba de băieții români, ăștia crescuți aici parcă sunt copii și ăia care vin din România, vin cu aerele de prosti din România, numai șmecherii, se dau zmei, vin cu vicii proaste precum aparate, droguri, n-am idee dar cum eu în viața mea numai 2 parteneri am avut, practic primul și acum al doilea care este și actualul, chiar și acesta are probleme de genul ăsta și cred ca nu este alesul. Nu mi găsesc locul cu el, nu avansăm nu nimic, are prostiile românești în cap.
Nu se civilizează și el la nivelul ăsta de aici…
Pot întreba câți ani?
Am 21
Nici în România nu e mai roz. Sunt aici de 8 luni,tot din Germania intors.
Dacă nu ai mașină care sa le întoarcă privirea, prieteni, sau măcar un grup in care sa iesi, e greu sa găsești pe cineva. Nu se mai baga in seama pe stradă, riști să te dea la poliția ca ai agresato sexual sau sa ti iei o geanta in cap sa te bagi in seamă aiurea. Mai multe șanse ai sa cunosti acolo pe cineva decat aici. Oricum am impresia ca in toata europa e la fel, de cand cu propaganda asta feministă, nu mai vor sa fie femei de casă, vor libertate si bani. Nu mai au scrupule sau principii, doar dorințe și figuri.
Dacă nu ești adeptul manelelor, scad șansele spre 0 in Romania. Cred ca trebuie sa te orienteze, ori spre o fată de la țară, dacă tot vrei sa ai ceva tradițional ori spre Asia. Din ce am văzut alea din Asia încă sunt cum eram noi prin anii 80-90. Familiste si fără figuri de dive.
Oricum iti doresc succes, însă e greu de gasit ceea ce cauți în România. Toți căutăm asta, dar ele nu vor. Doar dupa 35, 45 de ani, după ce se satură de.....si vad ca nu mai sunt solicitate,atunci simt nevoia să se așeze la casa lor și care pica, pica, dar o iei cu tot cu bagaj, ca sigur are si ceva istoric.
Problema n-ar fi asta, dar ținând cont de bagaj si istoric, iti creezi o mare responsabilitate fără să ai nici macar un pic de autoritate.
Nu i copilul tau n-ai drept sa vb, sa faci, etc. Înțelegi tu.
Asta fiind spuse.Succes.
anonim_4396 întreabă: