Nu trebuie sa fii frumos sau urat, sa ai ceva iesit din comun, ochii de o anumita culoare, parul aranjat intr-un anume fel sau haine pretentioase. Ma uit la tine pentru ca ai un farmec personal care mi-a atras atentia, pentru ca imi inspiri ceva, pentru ca ai o anumita dragalasenie si anumite miscarile ale trupului care transmit ceva. Si este o perceptie care trece dincolo de modul in care esti imbracat sau in care vorbesti. Ma uit pentru ca sunt atrasa de carisma ta. Pot sa te mai privesc?
Iti expui poveste,''problema'' destul de copilaros; nu e nimic gresit in asta, dar ma gandesc ca din naivitatea ta si din experienta ta putina cu fetele, plus lipsa de incredere au dus la intrebarile tale de mai sus.
Ca mergi pe strada, in mall, magazin, scoala, strada, politie, etc... e imposibil sa nu intalnesti oameni, si - deci, sa-i privesti.
Faptul ca esti ''privit'' nu are absolut nicio importanta, esti -intr-un fel - parte din ''decor'', din peisajul societatii, al vietii cotidiene.
Daca esti privit insistent si chiar auzi chicoteli si susoteli in urma ta-da, ai avea de ce sa te stresezi care ar fi motivul.
Atata timp cat nu se intampla asta inseamna ca tu esti paranoic si poate putin genul solitar!
Ma gandesc ca poate iti este si teama de parerile celor din jur, ca increderea ta in tine oscileaza in functie de ceea ce cred ei despre tine.Total gresit!
Pe final, iti spun sa stai fara grija: privirile sunt harmless.
Si tu în loc sa fii mândru ca se uita fetele după tine pe strada te deranjează? Ma rog acum depinde și ce fete se uita dacă tipa care se uita după tine nu îți e pe plac te deranjează, dacă e draguță nu te mai deranjează (cel putin asa e la mine, cu băieți sa nu se înțeleagă alt ceva). Totuși zi merci ca nu striga după tine sau mai știu eu ce aia chiar e penibil. Bucura-te nu are de ce sa te deranjeze
Bafta
Buna! Din punct de vedere al unei fete, nu ai de ce sa iti faci griji ca se uita cineva anume la tine. Uneori se poate uita pentru ca a vazut ceva dragut la tine. Nu este vorba de ceva negativ neaparat. Trebuie sa nu le bagi in seama sau sa ii bagi in seama, pentru ca atunci vor crede ca esti un "cocalar"(scuze de cuvant, dar este adevarat, asa cred unii despre noi:p). Deci concluzia: Invidia moare auspra ta. Sper ca ti-am fost de ajutor, papa!