| -TattO- a întrebat:

As vrea sa raspunda fetele de vreo 16-17-18 ani in sus pentru ca pe aici am "problema"

Din ce stiu eu este ca atragi priviri atunci cand ori esti prea urat, ori esti dragut la aspect sau simpatic( nu stiu inca toate denumirile astea) sau ai ceva iesit din comun.
Bun. Ce as putea avea iesit din comun, nu cre ca am. Nu vreau sa par pudic prin intrebarea asta sau sa ma laut(sa nu se inteleaga iar prostii) vreau doar o parere personala a unei fete care stie din propia initiativa cam ce se intampla. Inca nu pot sa inteleg in totalitate unele lucruri asa ca as prefera sa gasesc niste raspunsuri la voi.

Faza e ca nu umblu in cine stie ce haine iesite din comun. Pur si simplu, blugi, bluza, adidasi si o geaca, doar e iarna. Am ochii verzi, 1 m 76. In fine, asta ar fi o descriere sa se potriveasca cu ce voi zice. Si nu sunt gras!

Atrag priviri deseori si nu inteleg de ce. Inainte de a pleca undeva incerc sa vad daca am ceva anume ce pare stupid, adica tin sa fiu totusi "ingrijit". Ininte tot asa, dar nu dadeam atentie pentru ca nu prea am uitam de ce se uita sau cine.

Dar ieri am fost pana intr-o anume zona a orasului si na, am zis ca de ce sa merg mereu uitandu-ma aiurea in prejur cand pot sa ma uit si eu in fata sa vad ce si cum. Nu pot zice ca toate dar majoritatea grupurilor de fete sau hai, si cate una (penal, va spun, e ciudat sa se uite cineva la tine) (nu inteleg cum suporta fetele) Se tot uitau aiure. Bune, nu insistent dar ca si cum te uiti la o fata pe strada si zici " ce par lung are" sau ma rog, asta e un ex de il am acum in minte.

Mi-am vazut de treaba dar azi cand am fost, la fel. Atrageam niste priviri care pentru mine nu le gasesc rostu; Nu sunt vreun copil de 13 ani. Am 18 ani si cu toate astea incerc mereu ca prin comportamentu meu sa fiu mai sus de " majoritatea" minora/majora de baieti.

Dar care e ideea fetelor? Pe fosta prietena nu a deranjat-o ca se uitau altele la noi cand mergeam pe stradahee hee. Pe mine da.

Dar din moment ce sunt singur, as vrea sa imi ziceti si voi de ce te uiti?

Ps : Ma scuzati daca am fost ironic/porcos/dramatic.

Răspuns Câştigător
| DenisaAbdn a răspuns:

Nu trebuie sa fii frumos sau urat, sa ai ceva iesit din comun, ochii de o anumita culoare, parul aranjat intr-un anume fel sau haine pretentioase. Ma uit la tine pentru ca ai un farmec personal care mi-a atras atentia, pentru ca imi inspiri ceva, pentru ca ai o anumita dragalasenie si anumite miscarile ale trupului care transmit ceva. Si este o perceptie care trece dincolo de modul in care esti imbracat sau in care vorbesti. Ma uit pentru ca sunt atrasa de carisma ta. Pot sa te mai privesc?

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Iti expui poveste,''problema'' destul de copilaros; nu e nimic gresit in asta, dar ma gandesc ca din naivitatea ta si din experienta ta putina cu fetele, plus lipsa de incredere au dus la intrebarile tale de mai sus.

Ca mergi pe strada, in mall, magazin, scoala, strada, politie, etc... e imposibil sa nu intalnesti oameni, si - deci, sa-i privesti.
Faptul ca esti ''privit'' nu are absolut nicio importanta, esti -intr-un fel - parte din ''decor'', din peisajul societatii, al vietii cotidiene.

Daca esti privit insistent si chiar auzi chicoteli si susoteli in urma ta-da, ai avea de ce sa te stresezi care ar fi motivul.

Atata timp cat nu se intampla asta inseamna ca tu esti paranoic si poate putin genul solitar!

Ma gandesc ca poate iti este si teama de parerile celor din jur, ca increderea ta in tine oscileaza in functie de ceea ce cred ei despre tine.Total gresit!

Pe final, iti spun sa stai fara grija: privirile sunt harmless.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu în loc sa fii mândru ca se uita fetele după tine pe strada te deranjează? Ma rog acum depinde și ce fete se uita dacă tipa care se uita după tine nu îți e pe plac te deranjează, dacă e draguță nu te mai deranjează (cel putin asa e la mine, cu băieți sa nu se înțeleagă alt ceva). Totuși zi merci ca nu striga după tine sau mai știu eu ce aia chiar e penibil. Bucura-te nu are de ce sa te deranjeze tongue
Bafta

| AngelRawrr a răspuns:

Bunahappy! Din punct de vedere al unei fete, nu ai de ce sa iti faci griji ca se uita cineva anume la tine. Uneori se poate uita pentru ca a vazut ceva dragut la tine. Nu este vorba de ceva negativ neaparat. Trebuie sa nu le bagi in seama sau sa ii bagi in seama, pentru ca atunci vor crede ca esti un "cocalar"(scuze de cuvant, dar este adevarat, asa cred unii despre noi:p). Deci concluzia: Invidia moare auspra ta. Sper ca ti-am fost de ajutor, papa!