anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu ce semnifica atunci cand saluti o fata.Eu consider ca doar unui baiat trebuie sa ii spui 'Salut'.Azi, am trecut pe langa niste colegi de la mine din clasa si erau cu niste prieteni asa ca le am zis 'Pa' asa cum am considerat ca este normal. Vreo 2 dintre ei mi au zis la fel iar restul 'salut'. Cand m am indepartat unul dintre ei chiar a exclamat spunand mai tare 'salut'.M-am simtit de parca sunt baiat..am trecut printr-o faza asemanatoare cand un baiat a dat noroc cu mine( fost coleg de generala).Ar trebui sa cred ca sunt privita ca un baiat? Nu stiu..Incep sa ma pun la indoiala totul despre mine si sa fiu paranoica cand patesc lucruri de genul..pt ca in urma cu mult timp mi am pierdut increderea in mine si nu ma iubesc.Am nev sa stiu daca ei ma percep ca pe un baiat.

7 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Depinde daca arati ca un baiat fara sani si fund si cu parul scurt sau ca o fata cu forme si draguta. Sa stii ca nu e nimic rau sa strangi mana unei fete, e o forma de salut mai formala, mai rar sa pupi fetele pe obraz daca nu le cunosti, bine acum depinde cati ani ai, la tineri e normal. Daca ai impresia ca esti vazuta ca un baiat atunci e timpul sa porti haine mai feminine, gen fuste sau blugi stramti sa se vada fundu si bluze cu decolteu iar parul lasat.

| LoveSleep a răspuns:

Du-te bea niște lapte, ai lipsă de calciu.

| Doub a răspuns:

Doamne fereste.

| SkyPilot a răspuns:

Nu are nici o relevanta. Generatia voastra este foarte putin formala, fiecare face ce crede de cuviinta. Cel care a raspuns mai tarziu si mai tare a intentionat probabil o nuanta de bataie de joc. Dar nu trebuie sa simt ca te-ar considera baiat, este vorba doar de teribilismul lor.

| Pool77 a răspuns:

De astea facem si noi in liceu fiind doar 3 fete in clasa. Desigur noi facem din prostie si se considera drept o gluma. Acum cine stie poate arati mai mult ca un baiat.

| iSwag a răspuns:

Mda. Sunt niste misogini. Trebuie omorati cu pietre.