| DeliaaaMary a întrebat:

As vrea sa stiu ce tip de fete ar prefera baietii. Cele grase sau cele cu ochelari? Va rog cat mai multe raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| illusion a răspuns:

Fetele cu ochelari nu sunt chioare draga mea @anastasia, mai informeaza'te inainte sa vb atat de urat happy in plus au un aer sexy sa spunem. fetele sunt frumoase si cu ochelari doar ca trebuie sa stie ce fel de ochelari li se potriveste, iar in privinta celor supraponderale, nu stiu, dar sa fiu in locul unui baiat nu mi'ar place sa fiu cu o fata mai plinutza si nu ar trebui sa se simta jignite pentru ca si'o fac cu mana lor, nu cred ca le baga cineva mancare pe gat. In fine fiecare cu gusturile lui.

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Am intalnit fete cu ochelari foarte atragatoare. As prefera categoria asta. Dar depinde si de fata.

| Victoria a răspuns:

Niciuna din cele mentionate de tine, dar daca as fi baiat si ar trebui sa aleg, as prefera-o pe cea cu ochelari laughing

| αndï a răspuns:

Dintre cele doua?
Pai ochelarii doar invaluie fata ( sa nu se faca confuzie fata - fata ) si ai inpresia ca arata altfel, in momentul cand o fata isi da ochelarii jos va fi mai frumoasa, bineinteles happy, dar depinde si cum arata

cat despre grasime se da si aia jos cu ceva efort dar nu cred ca sunt prea atragatoare.
in schimb :
grasimea + ochelarii = Φ

| max_4494 a răspuns:

In general baietii cauta ce li se potriveste. Chestia cu ochelarii s. a. este aiurea.Nu asta conteaza.Conteaza sa corespunzi dorintelor lui de frumos, care uneori pot fi ciudate. Poti iubi ochii, mainile, picioarele, dar si zambetul, lumina ochilor sau glasul femeii.Pentru unii aceste detalii s-ar putea sa faca diferenta!

| Kitty a răspuns:

De ce ai pus doar astea doua categorii? Daca as fi baiat, nu m-ar interesa asa mult aspectul fizic, insa pentru mine ar conta inteligenta.

| Yana a răspuns:

E necesar sa generalizam? Depinde de la persoana la persoana, de la gusturi la gusturi... nu poti sa generalizezi in halul asta. Adica cele care se incadreaza in cele 2 categorii mentionate de tine, raman pe dianafara sau cum?! no talking

| savingyou a răspuns:

Nu este importanta infatisarea este important ce simte pentru tine! dar sunt sigura ca ei nu au nevoie de fete schelet si de fete chioare!))

| corinapoara a răspuns:

Fiecare fata/femeie este frumoasa in felul ei...are partile ei bune si de asemenea rele, fiecare dintre noi avem ceva frumos in noi indiferent ca e la exterior sau la interior dar faza cu ochelarii si "grasimea" nu stiu daca au vreo legatura cu gusturile baietilor.In general fiecare isi alege partenera dupa criteriile lui si de ce nu ar alege una cu ochelari sau una grasa? Depinde de ceea ce e in interiorul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda...si eu la fel mai misto ochelarii decat chilogramele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vad nici o legatura intre fetele grase s-au cele cu ochelari. Probabil una din ele 2 esti tu iar cealalta este o alta pe care o place tipu de care-ti place si tie. happy Si vroiai sa vezi pe care o place mai mult. lol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor eu va plac si va iubesc pe toate asa cum santetzi naturale si nu fac diferenta asa ca uitatzi id meu labuta2000 doar pentru voi si sa aveti web neaparat pentru websex. baieti exclus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. sunt bait. mie imi plac fetele unpic mai plinute. nu vb de umflate dinalea darnici de schiloade... sa fie numa bine... in schimb fetele cu ochelari sunt si ele dragute dardar mie imi plac mai mult fara. dar nu toti baietii sunt asa.de ex. eu conusc un baiat care iese numai cu fete cu ochelari. in fine sincer sa fiu am 13 ani si ies cu fete (de varsta mea) de 40-55 kg.(imi plac fetele blond-satene cu ochi caprui :X:X:X:X::X:X)