anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu cum cuceresc o fata timida, este cu mine in clasa la liceu dar ea este din sadova, am reusit sa ma bag cu ea in conversatie dar cand vreau sa vorbesc cu ea vorbeste mai mult prietena ei (colega, tot din sadova) pentru ea as vrea sa o invit la o plimbare sau sa mergem undeva dar nu pot fiindca sunt timid si eu si nu prea stiu cum...
Daca stiti ceva va rog spumeti-mi

Răspuns Câştigător
| sayWhaaat a răspuns:

Complicat cu colegele de clasa.
Se va termina probabil urat,dar daca nu incerci,vei regreta foarte mult timp de acum incolo.
E mai bine sa regreti ceva ce ai facut, decat ceva ce nu ai facut.
Asa ca, baga-te putin cu ea in seama, la scoala, dupa care invit-o la o plimbare, apoi la un suc, te descurci.
Ideea e ca, cu cat astepti mai mult, cu atat iti scad sansele, asta din momentul in care ai reusit sa o faci oarecum sa se simta confortabil in prezenta ta.
Bafta!

4 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Dacă nu ai curaj să-i spui live atunci încearcă pe net sau prin mesaje, îţi va fi mai uşor. Şi nu aştepta să accepte de prima dată.

Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa traiasca printul pepenarilor laughing cu aia din Ianca ce facusi juratule?winking fi si tu pe faza cand este fara colega ei si spune-i ce doresti, daca este de acord sau nu, nu vorbii pe un ton imperativ cu ea ca o sperii, succes!

| simpluone a răspuns:

Pai spune-i prietenei sa taca din gura ca nu vrei sa vorbesti cu ea. Sa faci asta de fata cu fata pe care o placi este un atu pentru ca va realiza ce-ti doresti. Si hai curaj cu invitatia ca altfel ai sa ramai doar cu visele!

| ByCats a răspuns:

Incearca sa gasesti un moment doar tu si ea si atunci invit-o in oras sau spune-i ce simti pentru ea si asa vezi daca iti da sau nu o sansa