| cocoshanell a întrebat:

as vrea sa stiu cum poate un barbat sa iubeasca alt barbat s au cum poate iubi o femeie alta femeie. adica happyce i in creierul unui astfel de specimen scuze ca spun asa dar n am gasit alt cuvint. s au ce i lipseste?

Răspuns Câştigător
| AndrogynBeauty a răspuns:

Ştiai că Sappho, Hadrian, Richard Inimă de Leu, Francis Bacon, Lord Byron, Oscar Wilde, Marcel Proust, Leonard Bernstein, Jean Cocteau, Petru Cel Mare, Janis Joplin, Edward al II-lea, James Dean, toţi au fost gay? Ştii măcar vreunul dintre ei ce-a făcut? Sau poate vrei să ştii că şi următorii au fost gay, pe ăştia poate-i ştii mai bine: Socrate, Leonardo da Vinci, Aristotel, Marie Antoinette, Michelangelo, Alexandru Cel Mare. Halal specimene, nu? Compară-te cu vreunul dintre ei şi-ai să vezi ce înseamnă să ai tupeu...

14 răspunsuri:
| pacalici a răspuns:

Si u daca ai fi an locul lor cum *** te-ai simti ce crezi ca te violeaza vre-unul sau nu-ti place sa te uiti la doua lesbyene cum se saruta atunci anseamna ca u nu esti nici homo nici om esti u un specimen.

| alecsutza12 a răspuns:

Ptr ca pe respectivul barbat nu il arag femeile si ii plac barbatii, si invers

| Anemona a răspuns:

Este vorba despre un complex de inferioritate. ei au nevoie de ceva cu care sa iasa in evidenta in fata celorlalti sau este pur si implu o problema psihica :*happy

| CosmicKarma a răspuns:

Nu-i lipseste nimic. Nu esti tu pregatit sa accepti ca se intampla si asa. Daca ai fi citit ceva la viata ta ai fi aflat ca grecii, leagan de civilizatie de altfel, puneau iubirea homosexuala la rang mai inalt decat cea heterosexuala. Na, asta este lumea, asa a fost ea mereu.
Mai pune mana pe o carte, nu neaparat sa faci cornete din ea.

| Alexa_4570 a răspuns:

Buna.Nu consider ca ii lipseste nimic...doar ca se simt atrase de persoanele de acelasi sex.Probabil,se simt mai in siguranta.Nu iti poate raspunde nimeni, decat o persoana care are diferite orientari sexuale.big grin

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nimic nou sub soare de mii de ani! Numai unii care afla tarziu si se mira, din lipsa de informatii bogate si corecte asupra imensei diversitati biologice si comportamentale! Studiati, studiati si iar studiati pana va luminati!

| Hmmmm a răspuns:

Asa cum nici tu nu ii intelegi pe ei, asa nici ei nu te inteleg pe tine.
specimene? ei sunt oameni, asa cum si tu esti om.de cand sexualitatea cuiva defineste acel om, ca om? traim in secolul al 21-lea.acei oameni fac parte din viata de zi cu zi, asa cum si manelele, si violeta fac parte din viata noastra.
sexualitatea unui om e strict problema lui propre si personala si nu il defineste ca om.pe tine cine te judeca dupa ceea ce faci in domitor cu iubitul tau? ti-ar placea ca cineva sa faca asta? o relatie e intre doua persoane, nu intre acele persoane si societate.
un om poate sa fie om si daca e un "secimen", asa cum ii numesti tu.
si cand te gandesti ca ei nici macar nu vor sa fie intelesi, ci doar acceptati, tratati ca oamenii, nu ca animalele.

| fLutu17 a răspuns:

Pobabil unii dintre ei, au crescut de mici cu persoane de accelasi sex, si nu au mai facut un pas spre cealalta parte de sex opus, Si asa s-au obisnuit cu ideea ca ei trebuie sa isi petreaca viata cu un om de accelasi sex, Iar si prin gesturile facute de prieteni, la gesturi facute de accele persoane, prieteni spre victima, gesturi prea tandre care ajung la suflet si de acolo vine placerea si dragostea happy, Asa cred eu.hee hee

| Question a răspuns:

Personal nu cred ca este vorba de ceva ce ii lipseste si nici de ceva ce are in plus, cum ar fi o problema de inferioritate. In nici un caz nu cred ca s-ar simti mai in siguranta doar pentru ca este cu o persoana de acelasi sex. Iti dai seama prin ce trece cineva care are sentimente pentru acelasi sex? Majoritatea isi dau seama ca sunt gay in timpul adolescentei, cand in mod normal incerci sa iti dai seama ce fel de persoana esti, incepi sa constientizezi lucrurile care se intampla in jurul tau, cu alte cuvinte atunci te formezi ca om. Sa mai ai si asta pe cap e o adevarata provocare. Nimeni nu alege sa fie homosexual sau lesbi, pur si simplu asta simti si nu ai ce face.

| Izzie1427 a răspuns:

Asta ii ca povestea cu Sodoma si Gomora. Din cate vad oamenii nici macar nu mai au nimic de obiectat in legatura cu asta.In fine.destrabalarea e la moda, nu?

| Razvan a răspuns:

Si eu stau si ma mir ca proasta de specimene. Dar ce, poti sa schimbi oameniioh go onNimeni nu e suficient de nebun sa o faca

| Crisu a răspuns:

Daca pe tastatura ta nu s'au inventat alte chesti, macar foloseste si tu "-", se numeste cratima. un barbat poate iubi un alt barba, asa cum si tu iti iubesti parintsii si prietenii de acelasi sex, doar ca ei se iubesc in alt mod.si nu.nu e o problema psihicawinking, homosexualii sau lesbyenele, nu au vazut o atractsie in persoana de sex opus, cu ce te deranjeaza pe tine asta? si nu, nu sunt specimen, tu daca iubesti pe cineva esti specimen? Dumnezeu ne'a creat, si nu ne poate judeca nimeni pentru ceea ce suntem, si pentru ceea ce iubim.

p. s probabil la incultura ta, din ceea ce am spus eu ar reiesi ca sunt lesbyana laughing si doar ca sa stii nu, nu sunt, doar ca nu imi plac nedreptatsile astea happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu-i lipseste nimic, este doar diferit. Dar la fel de normal ca tine. Daca nu intelegi asta, problema este in creierul tau, nu in al lui sau in al ei. Homosexualii sunt doar altfel, atata tot. Sa stii ca multe lucruri exista in ciuda faptului ca nu le intelegi tu (ortografia, de exemplu).

| CosmicKarma a răspuns:

Eu mor dupa Beibii aia de mai sus. Ii invata pe oameni sa scrie, dar ea habar nu are de plural si de scrierea corecta in limba romana. Bravo, generatia McDonald's.