| AnaMariaAnaaMariaa a întrebat:

As vrea sa stiu, desi am tot citit care ar fi sansele unei sarcini in cazul in care partenerul nu a patruns, doar s.a frecat cu penisul de mine si acel lichid lubrifiant a fost riscul de care nici unul din noi nu stiam. eram in a doua zi dupa menstruatie si repet singurul contact a fost frecarea nu si patrundere sau ejacularea (nu a avut deloc loc ) insa innaintea acesteia (a frecarii) s.a excitat mangaindu.l si era aproape de a reactiona datorita mangaierii (cu mana ) a mers la baie si s.a spalat doar putin in capat apoi s.a intamplat gestul ce ma ingrijoreza. Eu nu am avut vontact sexual nici mana atunci nici atunci (la propriu adica sa patrunda ) insa deschizatura exista este foarte mica dar exista se poate datora loviturilos sau... altor intamplari trecute. As vrea sa stiu daca sunt sane mari sau mici inca nu am ajuns sa vad daca imi intarzaie menstruatie pentru un test de sarcina si daca ar fi sa se intample ceva as fi in saptamana a2a si m.a durut burta in zona in care e normal sa ma doara daca racesc jos in a 4a zi insa o jumatate de ora apoi a trecut si va rog sa imi spuneti macar o parere pentru ca sunt zi de zi stresata si e un chin.va multumesc celor care aceesati aceasta

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Poveste lunga, sanse foarte, foarte mici. Nu erai in perioada fertila, acel lichid e mult mai putin efectiv decat celalalt si mai trebuie sa fie si depus exact unde trebuie happy
Durereade burta e de la altceva, simptome de sarcina ai abia dupa mai bine de o luna de la contact. Daca vrei sa faci testul de sarcina de la farmacie, este relevant la minim 3 luni de la contact.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Jocurile astea prostești sunt extrem de periculoase.
Nu este nicio sarcină, nu te mai stresa.
Pa, pa.

| Prezidentul a răspuns:

Tare...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ta vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!
Secreţia vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!

"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html

Toate cele bune.

| CatalinaMA a răspuns:

Sunt sanse foarte mici laughing lichidul lubrifiant nu e acelasi lucru cu lichidul pre ejaculator sau ejaculatia...eu zic ca sunt sane foarte reduse sa se intample ceva nedorit happy

| AnaMariaAnaaMariaa explică:

Multumesc frumos si scuzati toate greselile. ma simt ceva mai usurata si povestea este atat de lunga pentru a ma asigura ca primesc o parere pe masura. Unele detalii conteaza. Multumesc inca o data si da e o prostie dar s.a intamplat, categoric irepetabila