| Al33 a întrebat:

As vrea sa stiu doar asa de curiozitate:
La ce varsta ati avut primul prieten? Cand ati avut prima intalnire? Va-ti sarutat?

Răspuns Câştigător
| ColorfullColors a răspuns:

Primul prieten l-am avut la 13 ani, pe 21 septembrie, relatia a fost doar ca sa vad si eu cum e sa ai prieten, dupa ce l-am "incercat", l-am lasat. Asta s-a intamplat pe 1 octombrie. De sarutat, ne-am sarutat in prima noastra zi, si acela a fost si primul meu sarut.
Cu primul prieten nu am avut nici un date, pentru ca ne vedeam prea des la scoala si ne cam plictiseam unul de altul. Primul date a fost cu al doilea prieten, pe 19 noiembrie. Am fost pe cetatea Devei, ne-am plimbat, am fost la un suc, nimic fancy, dar a fost perfect.

7 răspunsuri:
| ghineanamaria a răspuns:

Eu am avut primul prieten la 13 ani.Prima intalnire a fost intr-un loc ne intalneam noi toti prietenii nostri asa l-am intalnit pe el dar se parea ce era iubitul celei mai bune prietene ale mele si eu nu stiam) Pe atunci nu stiam sa sarut deci a fost doar pupic. big grin :X

| ailin a răspuns:

Curiosii mor repede cauta ti alta meseriewinking

| Aero a răspuns:

Eu prima data "m-am" "sarutat" cu manualul de limba si literatura romana happy Ala a fost primul meu prieten. Cred ca aveam 11 ani, gay, dar mai bine asa laughing

| IIIx333III a răspuns:

Bunalaughing
Relatia mea a fost super funny{prima si... unica, pana acumlaughing}
Aveam 11 ani si un pic, si nu am avut nicio intalnire cu respectivul. Nici macar nu ne-am pupat pe obraz. Eu cand il vedeam eram total indiferenta, dar pe mess il alintam si eram total indragostita. El la telefon era indragostit, dar pe mess si face to face era total indiferent. In fine, oricum ne-am despartit dupa 4 luni{dar inca ma mai iubeste}.

Deci, pana acum nu pot spune ca am avut un prietentongue

| missis16 a răspuns:

La 12 ani laughing, prima intalnire am avut-o inainte sa fim impreuna si da ne-am si sarutat laughing
eram micuta p atunci, dar mi-a placut :X pentru ca a fost un baiat deosebithee hee

| iiMellyx3 a răspuns:

11 nu am avut si da

| ella_7881 a răspuns:

La 14.ne-am sarutat si inca mai suntem impreuna d atunci au trecut 3 ani si ceva;