| Believe9 a întrebat:

As vrea sa stiu o parere despre faptul ca atunci cand nu sunt langa iubitul meu nu ne intelegem deloc, adica eu nu il prea bag in seama si mai tot timpul sunt preocupata de altceva, din cauza faptului cand vorbim la telefon ma enerveaza pentru ca e si foarte gelos si vrea toata atentia adica stiu ca asa e normal sa ii dau toata atentia, dar mai am si alte lucruri de facut si cateodata nu am timp sa vorbesc la telefon dar el nu intelege, in schimb cand suntem impreuna e totul bine de parca am fi la inceput nu avem probleme dar cand nu suntem nu ne putem intelege.(suntem de cativa ani impreuna)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Adica stiu ca asa e normal sa ii dau toata atentia"Nu.Nu e deloc normal.Nu e ca si cum viata ta se invarte in jurul lui.Ai zis ca mai tot timpul esti preocupata de altceva.Ai putea sa incerci sa mai vorbesti si cu el, dar nu exagerat.Cat despre gelozie, nu e neaparat rea decat dupa un anumit punct si numai tu stii daca el l-a atins sau la depasit deja.

2 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Trebuie sa discuti serios cu el si sa i explici ca n are de ce sa se indoiasca de iubirea ce i o porti dar ca nu poti sa fii 24 din 24 7 zile pe saptamana la dispozitia lui. Ai si tu viata ta pana la urma si iubirea are nevoie de libertate pana la urma. Gelozia si controlul excesiv sufoca partenerul si l indeparteaza la un moment dat.

| Believe9 explică (pentru HazelEyes77):

I-am mai explicat lucrurile astea si tot timpul spune ca atunci nu il vreau langa mine si ca nu il iubesc sau mai stiu eu ce tampenii.