| Dominicc a întrebat:

As vrea sa stiu si eu cate fete atunci cand intalnesc un baiat. se uita la personalitatea lui si cate la cum arata.

Care e genul vostru fetelor?
Baiatul cu personalitate sau cel care arata bine?

Daca ajungeti sa vorbiti cu un baiat si acel baiat denunta ca stie sa vorbeasca, da sfaturi bune si va tine companie, e destul de convingator?

Sau trebuie doar sa arate bine si vorbe mai putine? sau cel putin sa stie sa va fata din vorbe, gen papusico, esti frumoasa ca nu stiu ce, esi buna. stiai?

Care il preferati? 1 sau 2?

Raspundeti sincere. Nu e suparare daca aveti alte gusturi sa fiti agatate cu vorbe din astea.

Răspuns Câştigător
| Kataloasa a răspuns:

Mai... Nu e important cum arata. Sa zicem ca nu trebuie sa iti fie rusine sa iesi cu el pe strada. De obicei baietii frumosi si dichisiti sunt badarani:d. Cel mai mult conteaza interiorul. Dar multe multe fete fraiere isi iau cate o teapa cu ambalajuloh go on. :*

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Eu ador personalitatiile puternice, sincere, iubitoare si putin intraznetelove struck Urasc baietii care se ascund dupa frumusetea lor, iar atunci cand vine vorba de-o relatie serioasa fug de ea, Deci prefer baiatul simplu si iubaretlove struck

| adelina_5904 a răspuns:

Eu una ma uit la personalitate mai mult pentru ca am vazut multi baieti care arata si bine dar.caracterul lasa de dorit. bine acum nu inseamna ca nu ma uit deloc ca nu vreau sa ajung sa ma intalnesc cu fernando de la caransebes. big grin

| Onitzz a răspuns:

Daca vad un tip pentru prima oara normal ma uit la cum arata apoi incepem sa vorbim si daca imi place o sa ne continuam prietenia.
In general prefer baietii cu personalitate si care sa ma atraga prin felul lor de a gandi.
Nu suport baietii fitzosi care vor sa arate bine cu orice pret pentru ca de obicei majoritatea sunt chiar idioti si cred ca pot face orice fata sa le cada la picioare.
Urasc si cocalarii care folosesc replici gen "ce faci puicutzo imi dai si mie nr tau?smug".

Un baiat pe care majoritatea fetelor l-ar placea (sau cel putin eu) ar trubui sa fie haios, sa putem vorbi despre absolut orice fara prejudecati si sincer dar sa fie si dragut!

| Dominicc explică:

Am inteles.

| Mara_1046 a răspuns:

Fara ipocrizie si cu sinceritate, fetele, dar si baietii, isi formeaza prima impresie dupa imaginea pe care celalat o afiseaza. Daca acesta genereaza repulsie, atunci crede-ma, nu vei mai sta la povesti ca sa-i cunosti personalitatea si toate cele. Personal, nu vreau ca baiatul sa fie Beckam, chiar deloc, vreau doar sa vad ca este curat si ingrijit si ca ii pasa de imaginea lui. De asemenea, consider vorbele pe care le-ai exemplificat de prisos si mult prea expirate ca sa le mai bag in seama. Stii cum e, chiar si vorbele trebuie sa aiba stil. Pentru mine e suficient ca un baiat sa fie vorbaret, sa aiba initiativa, sa fie hotarat, amuzant... dar mai ales sa aiba incredere in el. Acesta incredere il va tine departe de rasuflate texte de agatat sau afisarea imaginii de "macho". Mai simplut ca-i mai dragut!winking

| lavi94 a răspuns:

De obicei ne uitam sa vedem cum arata. dar conteaza ff mult si personalitateahappy

| stefyeli a răspuns:

Daca intalnesc un baiat ma uit la perosnalitatea lui si la suflet, daca e si dragut e si mai bine

| balonashhh [;;)] a răspuns:

happy eu una prefer un baiat cu personalitate...frumusetea conteaza preaa putin happy bine in niciun kazz nu as [refera vrodata vrunu cu 5 cercei intr-o ureche sau vopsitt in 5 noante de blond laughing un baiat simplu happy insa care sa stie sa se poarte cu o fata tongue e de ajuns tongue

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Primul tip.Baietii frumosi sunt siguri pe ei(daca sunt constienti ca arata bine) si se cred cei mai tari, de aceea nu m-as combina cu un astfel de tip.DEtest, de asemena, textierii care incearca sa ma faca din cuvinte, cu texte de 2lei.Nu spun acum ca nu-mi place sa mi se trimita mesaje si poezii de dragoste, dar nu m-as combina cu un tip care ma fluiera pe strada.Stiu ca pare aiurea, dar prefer baietii mai timizi(si eu sunt putin timida si ma simt mai sigura pe mine daca un baiat e putin timid). Nu zic ca nu as vrea sa ma combin cu un tip sigur pe el dar stiu ca as suferi daca m-as juca cu focul.

| aangelia a răspuns:

@ Sau trebuie doar sa arate bine si vorbe mai putine? sau cel putin sa stie sa va fata din vorbe, gen papusico, esti frumoasa ca nu stiu ce, esi buna. stiai?
Iac!happy

Nu mi place sa mi se spuna ca sunt buna, din astea.

Nu mi-ar placea sa fiu cu un baiat urat, dar nici unul fitos, cu tupeu cum se gasesc acum laughing

| lilboutique a răspuns:

Sincer, pentru mine conteaza amandoua.Nu trebuie sa arata cine stie cum, doar sa fie dragut, sa-mi placa mie nu altora, gen prietenele mele sa zica "Vaiii, ce bun e, ce norocoasa esti" etc. Insa e mult mai important felul cum se comporta, sa am ce vorbi cu el si nu in ultimul rand sa aiba sentimente sincere. Si apropo de vorbele alea "papusico" si mai stiu eu ce, NU SUPORT textele astea pe care le recunosc imediat si daca le aud de la un baiat imi dau seama ca e doar un alt obsedat pus pe agatat.happy Aceste "declaratii de dragoste" ar trebui sa fie sincere si sa vina din inima, nu de pe google de pe un site cu texte de agatat.

| Simona23 a răspuns:

Sa fim sinceri, eu intotdeauna apreciez caracterul insa din pacate intervine si fizicul, cum spun si altii mai sus, daca arata ca si fernando de la caransebes nu cred ca o sa se ajunga la o relatie de iubire... poate doar prietenie. Pentru o relatie trebuie sa fie putin mai mult decat caracterul, e trist dar asa e. Iar in ceea ce priveste baietii sau fetele frumoase, sunt prea siguri/e pe ei/ele si de cele mai multe ori nu prea tin cont de caracter pentru ca pot avea aproape orice fata/baiat.Eu zic ca trebuie tinut cont in primul rand de caracter si apoi sa ne uitam la fizic, nu toti suntem frumosi si rupti din stele dar asta nu inseamna ca nu suntem frumosi pentru cineva.Incearca sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze pe "tine" indiferent de cum esti pentru ceilalti (frumos sau mai putin frumos).

| roxy_9087 a răspuns:

Mie imi place genul de baiat care sa stie vorbi cu o fata dar sa fie si dragut.deci pentru mine conteaza si aspectul fizic big grin
si urasc baietii care te iau cu "frumusica ce buna esti " sau chestii de genu. mi se par tarani. straight face
no offence happy