| ioanabrbn a întrebat:

As vrea sa stiu si eu cum sa fac sa imi recucersc fostul iubit chiar daca mi-a facut mult rau il iubesc inca si nu as vrea sa il pierd pentru nimic in lume eu simt ca el e jumatatea mea si as vrea sa stiu cum sa fac sa il recuceresc sa il am iarasi langa mine sa ii spui cat de mult mi-a lipsit si cat il iubesc va rog ajutati-ma cu niste sfaturi

Răspuns Câştigător
| cristiyana a răspuns:

Buna draguta :X:X
uite cum as proceda eu.tongue

cand se iveste okzia ca el sa mearga la un eveniment si acolo esti invitata si tu, imbraca-te f sexy incat sa iesi in evidenta si du-te acolo si distreaza-te iar pe el ignora-l... dupa ce se incing spiritele, cand petrecerea e in toi si va simtiti cel mai bine, i-al de o parte si saruta-l pasional spunandu-i ceva de genu " inca te iubesc mai prostutule" big grin nu te lasa chiar dusa de val si nu face pe miloaga "cersindu-i" iubire.fi directa, sigura pe tine.big grinbig grin sper sa mearga.big grin

mult mult succes, si Dumnezeu sa fie cu tine.pwpicy :*:*:*

3 răspunsuri:
| Just4FunHD a răspuns:

Eu unul nu prea am chef sa repet de 100 de ori ce am mai scris. Uita-te in raspunsurile mele ca am dat 1000 de astfel de raspunsuri.

| EUUUUUUUUUUUUUUUUU a răspuns:

Hmmm dc sa il recuceresti cand ti-a facut mult rau...va fi greseala vietii tale. salut big grin

| ioanabrbn explică:

Ms mult la toata lumea pentru raspunsuri sunt foarte folositoare raspunsurile voastre asa am sa fac multumesc inca o data happy