Nu stiu daca se poate numi chiar iubire, depinde de delul fiecaruia de a fi...eu una pot sa zic ca da, iubest in 3 saptamani...cu siguranta tine la tine asa ca tu nu te mai gandi ca o sa il pierzi, atat timp cat totul e ok intre voi si u nu esti disperata din cauza ca intr-o zi o sa il pierzi...asta ar insemna sa nu mai avem nici o relatie pentru ca la un moment dat tot se sfarseste., o sa fie ok... poarta-te normal, arata-i ca tii la el, iti pasa de el si lasa lucrurile sa curga de la sine...nu asculta ce spun altii si fii mandra ca e al tau
Incearca sa dezvolti relatia si sa prindeti dragoste si incredere unul in altul...
Fireşte că poate. Eu m-am îndrăgostit odată într-o săpentruămână de o fată, şi dup-aia am ars de viu ca Nessus şi ca Hercul înveninat de haina-i timp de 5 luni (pentru că m-a respins), peână mi-a trecut. Bineînţeles că nu garantez că se întâmplă acelaşi lucru şi în cazul tătu, eu zic doar că e posibil.
Pai e un inceput bun. E foarte posibil ca relatie voastra sa fie de lunga durata.In ceea ce priveste increderea, e normal sa nu ai incredere in vorbe, incredrea se castiga treptat, cu timpul vei avea, da-i ocazia sa iti doveadeasca ca e sincer si chiar tine la tine.Bafta.Pa
Acest baiat poate avea si scopuri ascunse si s s comporte asa in ultimul timp tocmai pentru a t impresiona. te-as sfatui sa fi atenta si s nu te lasi pacalita de dulcegariile lui. tu ar trebui sa iti dai seama dk ceea ce face e din suflet sau este doar pentru ati lua mintile.nu trebuie s te iei dupa ce spune ci dupa ce simti.
Nu te iubeste...nu are cum... e doar o obsesie... a iubi inseamna mai mult de trei saptamani... chiar si ''full options''
in timp poate...