Prietena ta nu prea te iubeste! E clar! Orice ar spune, ea nu te iubeste asa cum o iubesti tu. Daca simte nevoia sa iasa si cu alti baieti e naspa. Eu cred ca ea deja place pe cineva, un alt baiat dar nu ti-a spus. Poate vrea sa luati o pauza ca sa vada daca iese ceva cu acel baiat sau sa fie cu el apoi sa se reintoarca la tine sau nu, depinde. Sa nu ai incredere in ea, cu siguranta e ceva ce nu iti spune! Poate tu o iubesti prea mult si inca nu iti dai seama dar acest sentiment nu prea e reciproc. Meriti o fata care chiar sa te iubeasca, nu sunt toate asa, sa stii!
Sbk, nasol moment! Sau mai corect nasoale momente! Eu zic ca ar fi bine ca tu sa apelezi la cineva care sti ca are asa zisa o "pasiune " pentru tine pentru o destindere uzoala si folositoare. Dar fa-o in asa mod incat ea sa vada lucrul asta si de aici sa traga concluzia ca totul este gresit si ca totul este in pericol pierzandu-te. Fa-o repede si direct! apoi se va intoarce! cu siguranta/
Ceea ce spune iubita ta e complet deplasat, nu mi se pare normal ca ea sa iasa cu alt baiat si tu sa-ti gasesti la insistentele ei o alta fata, spune-i ca atata timp cat o iubesti pe ea, nu are rost sa mai cunosti o a doua persoana. Apropo si mai spune-i ca"din doi iepuri nu va prinde niciunul"Din cele povestite de tine, observ ca ea mai mult este influentata, dar fiecare face cum vrea, daca ea va continua cu aceeasi poveste si tu o iubesti foarte mult, lupta pentru ea, gaseste anumite moduri in care sa o faci sa renunte la asa ceva(sa se intalneasca cu alt baiat), bineinteles sa nu renunte la a iesi cu prieteneleBafta!
E clar: vrea sa va despartiti frumos
Alta explicatie nu exista!
Si spune sa iti gasesti si tu pe una ca sa poata dormi ea linistita!
Si am impresia ca ea deja si-a gasit inlocuitor de mult si iti pune coarne de mama-focului!
Nu merita nimic!
Spune-i ca nu accepti sa iesiti cu altii si daca tot o tine pe a ei, da-i papucii!
Alta idee (mi-a venit acum ) ar fi ca vrea sa te testeze...asa ca ai grija
Doar tu iti poti da seama care dintre cele 2 este adevarata, dupa comportamentul ei!
Nu cred ca te iubeste daca vine cu asemenea faze!
Hai sa fim seriosi! Cine te iubeste, clar nu te alunga. Ignor-o perioada (1-2 luni) si vezi ce face. Important este sa ai rabdare. Daca vezi ca nu se schimba nimic, next! Mai sunt fete o gramada
Da-i frate cu flit si gata. Ce sa te complici? Auzi la ea, vrea libertate de parca ar fi un chin relatia ei cu tine.
Cum doamne iarta-ma sa iti intemeiezi o familie cu o astfel de persoana?
iceman
Vrea sa va despartiti e clar... mai bine las-o tu primul sa nu te lepede ea... ca-apoi as-o dai in bara!
Sau vorbeshte odata cu ea sincer si intreab-o daca o intereseaza alt baiat... si daca vrea mai bine sa va despartiti frumos fara okolishuri asta e parerea mea
AlexiaIordache întreabă: