anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa va intreb ceva. acum 3 luni am fost la ginecolog si acesta mi-a spus ca am candida, mentionez ca sunt virgina. nu stiu cum am patit asta. nu am avut nici-o relatie intima cu vreun baiat.
as vrea sa stiu mai multe despre asta si mai e inca ceva... am un iubit de un an. lui nu i-am spus si in urma cu o saptamana am facut sex oral/ amandoi(el nestiind ce problema am). poate pati ceva?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Candida apare de la antibiotice, ca urma a dezechilibrului florei normale vaginale. Multe fete virgine fac candida daca iau antibiotice puternice, mult timp. Si ma refer la fete virgine cu adevarat, nu ca tine.
Nu stiu cum zici tu ca ai fi virgina daca faci sex oral, asta chiar ma depaseste.
In fine, presupun ca te-ai tratat si vindecat inainte de a intretine raporturi sexuale orale cu un barbat. daca nu, e posibil sa faca si el o candidoza orala sau esofagiana (daca are imunitatea mai scazuta) de care va scapa foarte foarte greu.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Te-ai simţit obligată când i-ai făcut sex oral prietenului tău?
Nasooooooool laughing

| fabiola a răspuns:

Cum adica,, a fost mai mult obligatie"?

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Eu am candida, sincer nu m`am dus inca la ginecolog dar tin sa spun ca acum am facut rana jos si mor de durere usturime si arsuri nu mai stiu ce sa afc abia mergstraight face

| perla a răspuns:

Pai fetita mea esti virgina dar faci sex oral? Dumnezeu ne-a lasat o sg.borta pentru treaba asta sti traba cu Sodoma si Gomora ca le-a ars ca erau toti sodomiti si gomoriti.si mai vrei sa ploaie? zicea bunica mea''

| pisicutzaa a răspuns:

Tot ce iti pot spune ca, candida se poate face si de la dulciuri, se poate lua de pe toaletele publice daca te pui cu fundul, se poate lua in multe feluri, asa ca stai linistita ca nu trebuie sa intretii relatii sexuale pentru a lua candida si mai ales ca nu e nimic grav si cu tratamentul corect se poate tratata, din cate stiu el nu ar trebui sa aiba nimic daca ati facut numai sex oral si nu te-a atins deloc jos, capul sus ca totul se rezolva nu ai motive sa fii ingrijorata, numai bine

| andreea25red a răspuns:

Candida populeaza in mod normal vaginul dar si cavitatea bucala si tractul digestiv atat la femei cat si la barbati.problema nu e el esti tu. cel mai probabil el este sursa fiindca Infectia cu candida afecteaza atat barbatii cat si femeile si poate sa apara in orice parte a corpului (axila, unghii, cavitatea bucala, organe genitale si interdigital la nivelul picioarelor). Indiferent de tipul de tratament asupra caruia se decide acesta trebuie inceput cat mai repede pentru a preveni infectia cu candida si bacteriemia asociata care poate determina probleme medicale suplimentare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Brigela am facut o singura data, sincer regret... a fost mai mult o obliatiestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu are ce patii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama, ce de virgine pe site...