| RAY a întrebat:

As vrea sa vorbesc cu o persoana matura
nu inteleg lumea asta deloc,fetele ce ofera unui baiat? un baiat ce ofera unei fete? vad ca baieti vor sex uni nu toti,iar unele fete sunt materialiste sau stau din interes, mai exista iubire sincera in ziua de azi? poate sunt pe aici persoane mai in varsta ati avut parte de asa ceva?

49 răspunsuri:
| RAY explică (pentru anonim_4396):

Intelege actrito ca inteligenta, caracterul nu atrage sexul opus doar aspectul fizic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Atunci, prefer sa raman o inapoiata.

anonim_4396

Una incapatanata

Nu vorbi asa, pur simplu prima impresie este aspectul fizic dar eu apreciez un om inteligent indiferent de cum arata

anonim_4396

Mă bate ipocrizia asta... sincer. Trebuie sa arătăm într-un anumit fel, să purtăm anumite chiciuri pentru a ne eticheta lumea drept interesanți, mişto. Am citit undeva o chestie de genu " dacă toata lumea ar fi oarbă, cu ce impresiona", te preocupă aspectul tău, foarte bine dar lucrează si la mansardă puțin si la caracter. Iar in relațiile cu sexul opus singura chestie care contează este chimia

Stiu asta fata, chimia este determinata de aspectul fizic, fata dar tu ce varsta ai?

anonim_4396

Contează?

Deja incep sa ma indragostesc de scrisul tau

anonim_4396

M-am emoționat toată, perfect. Deja am ales numele la copilași

Stiu asta actrito, tu inca nu ma iubesti?

Hai spune ca sunt curios ce nume le dam?

anonim_4396

Normal, de la primul răspuns

anonim_4396

Psihi si Nela nume exotice asa ca tine

Ma eu sunt de nationalitate germana, Fata va fi Sabine sau helene sau Raysa iar baiatul thomas sau mai vedem noi http://www.babynameguide.com/categorygerman.asp?strCat=German

anonim_4396

Dăm cu banu şi mai discutăm

Nu cred ca va fi necesar actrito ca nu vom fi vreodata impreuna, eu ma culc, nb

| PIPER23 a răspuns:

Nu esti singurul deranjat de faptul ca, persoanele serioase sunt greu de gasit, iar cei cu intentii bune parca sunt blestemati. Vezi tu insa, pe lumea asta trebuie sa fie oameni de toate felurile. In situatia asta a ta de "disperare" cel mai probabil se mai afla si persoane de sex feminin. Tu asteapta, si spera ca vei intalni una din ele.

Nu uita vechea zicala "ce'i al tau, e pus deoparte".

| XTheAlex a răspuns:

Ști care e de fapt soluția ce te ajuta bine într-o relație? Comunicarea, să comunici în mod direct cu ea și altfel va comunica și ea cu tine. Fara comunicare libera nu o să afli niciodată ce vrea ea/el...